ben ingiltereye Bir proje kapsamında geldim ve gri pasaportum var. 3 ay Londra'da kalacağım.
Bir haftasonu için Fransa'ya geçmeyi düşünüyorum. Normalde gri pasaportla Türkiyeden Fransa Almanya gibi ülkelere giriliyor ama, İngiltereden geçerken vize isterler mi?
Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
eger grı pasaprt gecıyorsa ben bı skıntı yasayacagınızı sanmam, yanı bılgısız bı9rıne denk gelsenız bıle sızı max daha bılgılı bırını goturur ve sonrasında ulkeye alırlar, sonucta gırmeye hakkınız var geldıgınız ulkeden kıme ne? dahası UK vızenız de var
ben ingiltereye Bir proje kapsamında geldim ve gri pasaportum var. 3 ay Londra'da kalacağım.
Bir haftasonu için Fransa'ya geçmeyi düşünüyorum. Normalde gri pasaportla Türkiyeden Fransa Almanya gibi ülkelere giriliyor ama, İngiltereden geçerken vize isterler mi?
Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
Hangi ülkelere girilebileceğini biliyorum ama,,,ben ingiltereye görevli geldiğim için..Hafta sonu gezmek amacıyla Fransaya geçerken kontrolde sorun yaşarmıyım onu merak ediyorum...Daha önce bu şekilde hizmet pasaportuyla çıkan oldu mu acaba??yada tanıdıklarınızdan bu durumla karşılaşan...
kimse sana neden ingiltereden geldin diye sormaz ben de is icabi cok geziyorum. ve bazen bir ulkeden digerine atlamak zorunda kaliyorum kimse neden diye sormuyor sen legal ol yeter.