Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Greenwich'e yakin yer icin Au-pair araniyor

Seçenekler Stil
Alt 06.08.2009   #1
uskudar33
Üye

Yazılar: 50
Au-pair araniyor-Greenwich'e yakin

Selam arkadaslar,

belki birilerinin ihtiyaci ardir diye yaziyorum.
Greenwich'e saniyorum otobusle 10 dk kadar uzaklikta olan bir yerde, memleketeleri Nepal olan cok ama cok iyi bir aile var.
2 ve 8 yaslarinda iki kizlari var.

Au pair olarak gore almak isteyen kisiye iki secenek sunuyorlar;
birincisi, eger evde oda istemiyorsa part-time calisabilir, atiyorum sabah 7'den oglen 12:30'a kadar, haftada 5 gun.

Ikınci secenek ise ki en mantiklisi, evde kendisine oda verilecek, ve bu iki tatli kizdan sorumlu olacak. Buyuk olan kendi isini kendi yapabiliyor, fakat okula goturup okuldan alinmasi gerek. Sabah 8:30 gibi okulda oluyor aksam 3 - 3:30 gibi cikiyor. Minige ise ogleden sonra bakmakla sorumlu olacak sadece.
Kucuk de olsa bir cep harcligi da olacak kisinin.

Ben simdi gecenin bu saatinde aklima geldigi kadariyla size aktarmaya calistim. Sizi temin ederim ki cok iyi insanlar.
Eger ihtiyaci olan varsa bana ismini telefon numarasini ve de ne yapiyor, ne yapmis...vs. yani kisacasi kendinizle ilgili detaylari gonderin lutfen, ben de bu kisiye ilgili oldugunuzu soyleyeyim detaylarinizla birlikte.

Bu ilani gorebilmeniz icin en azindan, 1 hafta bekleyecegim...
Sevgiler.

Konu uskudar33 tarafından (06.08.2009 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.
uskudar33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009   #2
yüzücüü
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Merhaba..Yazdıklarında samimilik hissettiğim için belkide hemen yazmak istedim.Londra da aupairlik yapıyordum ve şuan tatil için Türkiyedeyim.Bu ayın sonunda dönmeyi düşünüyorum.Haberleşmek isterim.Yardımcı olursan sevinirim..
yüzücüü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009   #3
uskudar33
Üye

Yazılar: 50
Alıntı:
yüzücüü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba..Yazdıklarında samimilik hissettiğim için belkide hemen yazmak istedim.Londra da aupairlik yapıyordum ve şuan tatil için Türkiyedeyim.Bu ayın sonunda dönmeyi düşünüyorum.Haberleşmek isterim.Yardımcı olursan sevinirim..

Merhaba yuzucu;

konuyla ilgili benim yaptigim tek sey haberi burada ihtiyadci olan birine ulastirabilmek. Sana ilgili kisinin iletisim bilgilerini vermekten baska yardimci olabilecegim baska bir sey yok. Eger ki gercekten istiyorsan arayip gorusebilirsin ama once kendine sunu sormani tavsiye ediyorum yanlis anlamazsan.

Sitede yer olan son 3-5 ilanin hepsine de ben bunu yaparim bu konuda deneyimliyim diye yazmissin. Hatta benim actigim ayni konudaki farkli iki basligin ikisine bile yazmissin bilmiyorum farkinda miydin.

Benim icin kesinlikle onemli degil' bu isi verecek olan ben degilim yanlis anlama. Sadece baslayacagin her neresi olursa olsun insanlari hayal kirikligina ugratan kisilerden olma. Umarim sen de hayal kirikligina ugratilmazsin tabiki.

Sansin acik olsun.
Eger ki ailenin tlf numarasini istersen ozelden gondereyim.
uskudar33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil