Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 12.01.2009   #1
susamuru
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Greenwich

Selam,

Eğitim için greenwich düşünüyorum, embassy ces , hem londan central a yakın olması aynı zamanda da town havası olması sebebiyle; en az 28 hafta geleceğim için work permit ile gelmeyi planlıyorum, yaşamak için hoş bir yer, çalışmak için de merkeze yakın olması ilgimi çekti.. tabe bu düşüncelerimde greenwich i tavsiye eden bazı arkadaşlarım + seçtiğim okulun lokasyonu etkili oldu.

Öğrenmek istediğim iki şey var; greenwich de yaşanlar var mı ? varsa düşüceleri benim için önemli,

diğer taraftan şehirler topic inden bağımsız olacak ama; embassy ces hakkında ve özellikle greenwich şubesi hakkında bilgi sahibi olan varmı. tüm forumu taradım ama çok bilgi yok, sadece cambridge şubesi hakkında oldukça olumsuz bir mesaj okudum.

benim çekincem, yaş ortalamasının çok küçük olması. ben 26 yaşındayım ve intermediate seviyem var fakat gerçekten anlamam ve konuşmamım çok gelişime ihtiyacı var. böyle olmasaydı , çalışmayı ve uzun kalmayı düşünmez, London school of english in intensive programlarına 3 ay devam eder, öğleden sonraları sınav hazırlığı veya buss. english alır , tr gelirdim. ama benim biraz daha fazla adaptasyona ihtiyacım olabilir.

hem bölge hem okul hakkında yanıtlarınızı bekliyorum....
susamuru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2009   #2
lamiya
Çaylak Üye

Yazılar: 7
arkadaslar bana yardim edebilirmisiniz== london heatrowdan , havant a nasil gidebilirim??havant pourtmoutha bagli bir yer
lamiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil