okuldan gittigin tarihleri kapsayan bir tatil mektubu alirsan iyi olur. ben 1 ay once turkiyeden tatilden geldim. hicbir sey sormadilar. 1 dk surmeden giris yaptim. ama cins bir gorevliye denk gelirsen seni ugrastirabilir bu yuzden yaninda polis kaydinin oldugu belge ve tatil mektubunun olmasi faydali olabilir.
arkadaşlar merhaba,bende erken rezervasyon yapıcam promosyon biletlerden TR ye gitmek için fakat online almam için kredi kartına ihtiyacım oldu buraya gelirken TR de kapatmıştım kartımı..yanında kaldığım aile de bizim kartımızla ödeme yaparız dedi...fakat THY nin sitesinde ibraz olayı var yani ben havaalanında sorun yaşarmıyım sonuçta yanımda olmicak aile...kart sahibini falan sorup sorun çıkartırlar mı?acil cevap bekliyorum arkadaşlar bileti hemen almam gerek...olmadı TR den aileme aldırcam artık cash...çünkü THY ofis sadce Heathtrow,Birmingham ve London da var bildiğim kadaryla bir bilet için şimdi gidemicem oralara...
benm için önemli olan bileti 1*2 gün içinde almak...Londraya giderim bi ara ama aile yanımda olmicak sonuçta bu ibraz olayını gerçekleştrmek olanaksız oluyo benm için... heathrow uygun benm için pegasus stanstedden gidio sanırım?THY ya da British Airways le gidicem...