Türkiye'ye dönüyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Türkiye'ye dönüyorum »

giris cikislarda gerekli belgeler hakkinda soru??

Seçenekler Stil
Alt 30.10.2008   #1
tolgaf
Çaylak Üye

Yazılar: 21
giris cikislarda gerekli belgeler hakkinda soru??

arkadaslar selamlar

Umarim bi cevap veren yada bilgisi olan arkadaslar vardir bu konuda

bi hafta sonra 5 gunlugune Turkiyeye gitmem gerekiyor londrada bir yillik ogrenci vizem var

turkiyeye girip geri buraya gelmek icin okuldan alinmis izin belgesi disinda birseye ihtiyacim varmi???

tesekkurler
tolgaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2008   #2
heather
Üye

Yazılar: 89
polis kaydinda verdikleri belge yeterli dediler bana, pasaporta bile gerek yokmus

ama sen yine de al yanina bisi olmaz
heather isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2008   #3
kirrmizzi
Üye

Yazılar: 57
pasaportun, o okulun ögrencisi olduguna ve ne sureler arasında kaydın oldugunu gosteren bir belge
kirrmizzi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #4
traders
Üye

Yazılar: 31
Question

okuldan gittigin tarihleri kapsayan bir tatil mektubu alirsan iyi olur. ben 1 ay once turkiyeden tatilden geldim. hicbir sey sormadilar. 1 dk surmeden giris yaptim. ama cins bir gorevliye denk gelirsen seni ugrastirabilir bu yuzden yaninda polis kaydinin oldugu belge ve tatil mektubunun olmasi faydali olabilir.
traders isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2009   #5
dilge
Çaylak Üye

Yazılar: 24
arkadaşlar merhaba,bende erken rezervasyon yapıcam promosyon biletlerden TR ye gitmek için fakat online almam için kredi kartına ihtiyacım oldu buraya gelirken TR de kapatmıştım kartımı..yanında kaldığım aile de bizim kartımızla ödeme yaparız dedi...fakat THY nin sitesinde ibraz olayı var yani ben havaalanında sorun yaşarmıyım sonuçta yanımda olmicak aile...kart sahibini falan sorup sorun çıkartırlar mı?acil cevap bekliyorum arkadaşlar bileti hemen almam gerek...olmadı TR den aileme aldırcam artık cash...çünkü THY ofis sadce Heathtrow,Birmingham ve London da var bildiğim kadaryla bir bilet için şimdi gidemicem oralara...
dilge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2009   #6
dilge
Çaylak Üye

benm için önemli olan bileti 1*2 gün içinde almak...Londraya giderim bi ara ama aile yanımda olmicak sonuçta bu ibraz olayını gerçekleştrmek olanaksız oluyo benm için... heathrow uygun benm için pegasus stanstedden gidio sanırım?THY ya da British Airways le gidicem...
Alt 21.01.2009   #7
dilge
Çaylak Üye

aa oluyo mu var debit cardım Lloyds Bank ın hesabımda para var o şekilde alabilirsem süper ama kredi kartı yazıo THY nin sitesinde online ödemede :S
Alt 21.01.2009   #8
dilge
Çaylak Üye

evet visa debit umarım dedğin gibi olur ozzy içime su serptin valla sıkılmıştım bu olaydan çok sağol...

Seçenekler
Stil