Türkiye'ye dönüyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Türkiye'ye dönüyorum »

Giden geri dönsün yoksaaaaa ???

Seçenekler Stil
Alt 06.10.2009   #1
dreet_can
Kıdemli Üye

Yazılar: 205
Giden geri dönsün yoksaaaaa ???

giden arkadaslar lütfen geri dönun zamaniniz isiniz okuluuz bitince dönmuyorsunuz sonra bize vize vermiyorlarr
dreet_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009   #2
lmspay
Üye

Yazılar: 88
Exclamation

Arkadasım her koyun kendı bacagından asılır onedemek ya )

Alıntı:
dreet_can´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
giden arkadaslar lütfen geri dönun zamaniniz isiniz okuluuz bitince dönmuyorsunuz sonra bize vize vermiyorlarr
lmspay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009   #3
caneration
Üye

Yazılar: 78
adam gibi belgeleri hazirladiktan sonra
gercektende ingilizceye ihtiyacini kanitlarsan neden vize vermesinler
gelde ingiltereye gor metrekareye kac tane Turk dustugunu..
bir de londradasan ingilizden cok Turk le karsilasabilirsin

bu arada sana niye vize vermediler... neden neymis?
caneration isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009   #4
aitnamona
Üye

Yazılar: 32
Alıntı:
durun bi hemen kizmayin yaw.deretcan dogruluk payi yuksek bence..bir suru sey duyuyorum.,ogrenci giden zamaninda geri donmuyo,veya binbir is cevirmeye calisio orada kalabilmek icin,yalan evlilikler yapanlarda 2 yilini doldurduktan sonra sapitiyo,zingir zursan durmuyoo..bunlar hep magazinlerde yazilip cizilio.bunlar yuzundende turklere olan guven azalio ve konsolosluk ta habire zorlastirio vizeleri..ici temiz olup vizeye bas vuran butun arkadaslar insallah bi an once vizeleriniz cikar.gd luck...
aitnamona isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009   #5
yagir
Çaylak Üye

Yazılar: 17
kimse bence bize laf atmasin adim basi her taraf afrikali,asyali onlara vizeyi dagitiyolar resmen bizden daha mi ileri seviyedeler belgeler tam ve eksiksiz olsun vize vermek zorundalar ki veriyolarda zaten vermezse mahkeme kapisina
yagir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009   #6
dreet_can
Kıdemli Üye

Alıntı:
yagir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kimse bence bize laf atmasin adim basi her taraf afrikali,asyali onlara vizeyi dagitiyolar resmen bizden daha mi ileri seviyedeler belgeler tam ve eksiksiz olsun vize vermek zorundalar ki veriyolarda zaten vermezse mahkeme kapisina
allah askına mahkeme aylarca suruyor orda bıle keyfıler ıstatıslklere göre mahkeme surecı en fazla 3 ay en erken 4 hafta elbette ordakı görevlının ısı vıze vermek ama sahtekarlık cok hadı sahtekarlık yaptık kı ona mejbur bırakıyorlar yapıyorsan bıle barii pro. yap acık vere vere uyandılar nedım daha
Alt 07.10.2009   #7
dreet_can
Kıdemli Üye

Alıntı:
lmspay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasım her koyun kendı bacagından asılır onedemek ya )
o şu demek canım dostum ögrencımı gıttın kalmakmı ıstıyorsun 1 ıyı bır dıl ögren 2 ıyı bır ıs bu önemlı ılla kalıcam dıyorsan bu 2 şık olmalı ama ögrencı gıttın amac ıltıca evlılık ankara anlasmsıysa ısler degısıyor anladın her kes gıtsın ama dıl de ögrensın kuralarıda ve saglam bı ıs buldunmu o zaman sorun olmaz ama ıltıca etmek baska ulkeye gıtmek ankara anlasması yapmak aylarca mahkeme beklemek öyle oldumu kon. dahada tr vıze vermıyor ıstedıkce ıstıyor evrak
Alt 07.10.2009   #8
lmspay
Üye

Yazılar: 88
Dogru sölüosun aslında ben bu sahte evlilik yok ankara anlatsması yapanları anlamıorum arkadaş ya . Madem ögrenciolarak gidiyiosun uk ya git ordaögrenci olarak kalmaya calıs arkadas ne bilim vizeni uzat git sertifika programlarına katıl vizeni uzat nedir ya yalan dolan işlerle ..

Alıntı:
o şu demek canım dostum ögrencımı gıttın kalmakmı ıstıyorsun 1 ıyı bır dıl ögren 2 ıyı bır ıs bu önemlı ılla kalıcam dıyorsan bu 2 şık olmalı ama ögrencı gıttın amac ıltıca evlılık ankara anlasmsıysa ısler degısıyor anladın her kes gıtsın ama dıl de ögrensın kuralarıda ve saglam bı ıs buldunmu o zaman sorun olmaz ama ıltıca etmek baska ulkeye gıtmek ankara anlasması yapmak aylarca mahkeme beklemek öyle oldumu kon. dahada tr vıze vermıyor ıstedıkce ıstıyor evrak
lmspay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009   #9
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
ya insanlarimiz ne kadar bos bos konusuyoo yok herke yaptigindan utansin felan filan yok ugandaliya hintliye veriyoo bize niye vermiyorlar biraz tarih bilgisine sahip olun ehey garibanlar afrika hindistan pakistan v bilimum sizin begenmediginiz yerler ingiliz somurgesi olarak yasadilar yuzyillarca ya sen ne yaptin onlari bogazda denize doktun onlari yerden yere vurdun HELAL OLSUN SANA ATATURK ki onlar ATATUK u de sevmezler tarih kitaplarinin hicbirinde bahsetmezler..gelelim digerlerine bikacgun once bi yazi okudum burda arkadasin biri bi sekilde dil icin gelmis ama beskuus para yoik simdi is ariyoo birakin onu dil de yok galiba mr brown a guvenmis neyse evraklarin tam da olsa bi bahane bulurlar diyorum anlamiyosunuz + ankara antlasasi martta bitiyoo ve buraya gelenlerin (kalmak icin) cogu nail geri gonderilecek gorursunuz arkadaslarim hakli herkes adam gibi gelip dilini ogrenip tr ye donse sonrakilere de firsat dogmus olur ve onlarda kolayca gelir ama bizde herkes once kendim dio kimse genel olarak dusunmuyoo kaak olarak kaliyoo biseyler yaptim derken gozunu donus ucaginda aciyoo bulurlar 1-5-7 sene de gecse geri gonderilirsiniz
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2009   #10
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
haklisin kardes

Alıntı:
aitnamona´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
durun bi hemen kizmayin yaw.deretcan dogruluk payi yuksek bence..bir suru sey duyuyorum.,ogrenci giden zamaninda geri donmuyo,veya binbir is cevirmeye calisio orada kalabilmek icin,yalan evlilikler yapanlarda 2 yilini doldurduktan sonra sapitiyo,zingir zursan durmuyoo..bunlar hep magazinlerde yazilip cizilio.bunlar yuzundende turklere olan guven azalio ve konsolosluk ta habire zorlastirio vizeleri..ici temiz olup vizeye bas vuran butun arkadaslar insallah bi an once vizeleriniz cikar.gd luck...
zaten dunya da adimiz cikmis 3kagitciya daha ne diyelim dergileri felan okumuyo ki kimse turk dedin mi insanlar 1 degil 5 adim uzaklasiyoo
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil