Bana göre gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncus. şimdi bana ronaldinho,messi.kaka, lampard falan diyeceksiniz ama ben idda ediyorum ki oyunun her iki yönünü yani hem defansı hem hücumu onun kadar iyi kontrol eden, birini izlerken gözlerimin yorulduğu, bu derece fair play ruhuna sahip bir oyuncu daha görmedim. Futbol görecelidir bu bana göre
You're just too good to be true
Can't take the ball off of you
You've got a heavenly touch
You pass like Souness to Rush
And when we're all drunk in the bars
We thank the Lord that you're ours
You're just to good to be true
Cant take the ball off of you
Oh Steven Steven Steven Gerrard
Oh Steven Steven Geeeer-raaaard
Oh Steven Gerrard
Because he hates Man U
Oh Steven Gerrard
He hates the Blueshite too
Oh Steven Gerrard
You're a Red through and through
Gerrard için Liverpool taraftarı eğer onu satarsanız kulübü yıkarız diya açıklama yaptı. Çünkü daha önce Fowler satılınca çok güç kaybetmişlerdi. Tabi o zaman güç kaybetmişlerdi ama eğer Gerrard satılırsa kulüp biter. Onsuz Liverpool bir hiç..
adam yine kaldığı yerden devam ediyor. Bu insan değil ya... Yine son dakikada golünü attı maçı aldı. Bence ne maradona ne pele nede ronaldo o bir efsane...Steven Gerrard
şımartılmayla gol atmayı bıraksaydı çoktan bırakırırdı. o bence bir efsane kim ne derse desin zaten milli takımdada hakkını yediler kaptan olması gereken kişide oydu. Ancak capello yaptı yapacağını bıraktım kaptanlığı adamı kadroya bile almıyor. Bu gidişle ingilizler dünya kupasınada gidemezler.
Ben istediğim kadar yazım adam durmayacak galiba. Dün attığı gol neydi öyle. Kamera çekemedi, o nasıl bir vuruş nasıl düzgün gider top öyle ya. Ben yaza yaza bitiremeyeceğim ve her seferinde tekrar tekrar söyleyeceğim. Bu adam kadar komple bir futbolcu ben izlemedim.
Herkesin dikkatle takip etmesini tavsiye ederim. Bu arada adam dün 100. Golünü attı bir orta saha oyuncusu için müthiş bir şey....
gerrard yine yapacagini yapti.dun oynanan liverpool real madrid macinda gerrardin mutis futbolu bikac golde ekleyince r.madrid darmadagin oldu..hayir ben sahsen liverpoolun bu macta fark atip cok rahat tur atmasi aklimin ucundan bile gecmezdi.nerde o 100 yillik,trilyonluk ispanyanin en zengin ve buyuk takimi... bravo LIVERPOOL.
bu sene 4 ingiliz takimi var sampiyonlar liginde..sence finali kim oynar ozzy..Arsenal;liverpool;Man utd.CHELSEA...man utd ve Liverpool
yakisir hani...gerci ligde 4-1 kazandi Gerrard li L.pool ama bunun adi final oyle 4 ruyasinda atar bi daha
İşte ben boşuna bu adam için ayrıca bir konu açmadım.. Bu sene yine yılın futbolcusu seçildi adada.. Müthiş bir adam ya orta saha olmasına rağmen takımının en golcü oyuncularından biri...