Arkadaslar bugun 6. ders gunum bitti bristol language center deyim. Elimde olmayan bi sebepten dplayi Turkiyeye donmek zorundayim aslinda burda hersey yolunda.okulum 28 haftalik ve bu ayin 23de okula basladim , Okula ne demem gerekiyor parami almak zorundayim bunu en kestirme nasil anlatabilirim hemen parami veririlerm?Yardimci olursaniz cok seviniirim.Tesekkurler
eger acenta ile geldiysen onlarla konus onlar halletmeye calısırlar senin okulla gorusmene gerek kalmaz.benımde boyle bır durum oldu okul benden doktor raporu ıstedı ancak o sekılde depozıtomu ıade edebılıyolarmıs tabıkı raporum yok.depozıtoyu alamadım hayırlısı ınsallah halledersın
egitim sigortan war ise.. bunuda okuu ayarlayan şirket aracılığıyla yaptıysan.. sigortanı kullanma yoluna gidebilirsin ama geçerli sebeb, belge vs isterler.. kolay gelsin
Her anlasmanin bir sozlesmesi olur ve maddeleri acik,net belirlenir.Dil okuluna gelirkende bir sozlesme yapiyorsun ve geliyorsun,kanimca kesintiye ugrayacak paran.Gecmis olsun,umarim kotu bir olay yuzunden donmuyorsun Turkiye'ye..Bol sans
Yaklasik 2 bucuk ay once ingilteredeydim dil egitimi icin.vizeyi 7 aylk verdıler . hAla 01.11.2009 a kadar vızem var??
dıl okulunu ailevi nedenlerden dolayı bırakarak tekrar turkiye ye geri döndüm okul gittiğim kadarının kesintsini yaptı paramı geri verdi okull bana
Okul muhtemelen Home Offıce bildirmiştir benim okulla bi alakamn kalmadıgını ama ben şimdi yeniden gitmek istıyorum dil okuluna ama baska bir şehirde bi dil okuluna ingilterede. ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz sevinirim normal sartlarda ben şimdi gitsem havalanında polis ile problem yasarmıyım pasaportumun üstünde hala 01.11.09 a kadar gecerli yazıyor tesekkürlerr
Yaklasik 2 bucuk ay once ingilteredeydim dil egitimi icin.vizeyi 7 aylk verdıler . hAla 01.11.2009 a kadar vızem var??
dıl okulunu ailevi nedenlerden dolayı bırakarak tekrar turkiye ye geri döndüm okul gittiğim kadarının kesintsini yaptı paramı geri verdi okull bana
Okul muhtemelen Home Offıce bildirmiştir benim okulla bi alakamn kalmadıgını ama ben şimdi yeniden gitmek istıyorum dil okuluna ama baska bir şehirde bi dil okuluna ingilterede. ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz sevinirim normal sartlarda ben şimdi gitsem havalanında polis ile problem yasarmıyım pasaportumun üstünde hala 01.11.09 a kadar gecerli yazıyor tesekkürlerr
arkadasim vizen olsada sorun cikabilir tabi ogrenci vizesini almis arkadaslarim daha ii bilir ama bence okulu yarida birakmanin sebeplei ve neden turkiyeye dondugunuispatlsyara k yeniden basvurur ve vizeni yenilersen daha kesin olur