arkadaşlar gerçektende london da havlar nasıl ortam nasıl christmas yaklaşıyor kışta geldi sayılır nasıl geçiyor hayt bu zamanlarda ben yazın orda olduğumdsan merak ediyorum sevgiler
Merhaba yumy,
Şu sıralar biraz(!) yağmurlu..
bkz. http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/8
Gözlemlediğim kadarıyla insanlar yağmura alıştıklarından dolayı sistemde fazla bir değişme yok.
Sadece sokaktaki yürüme hızlarında bir artış var diyebilirim..
Bende kışını çok merak ediyorum.İngiliz arkadaşlar pek kar olmaz ama yağmur nedeniyle yollar kapanabiliyor derdi.Birde Tr den bir arkadaşım iki yıl Londrada kalmıştı.O arkadaşım ilk kış dayanamayıp bir hafta sonu üstü deri içi kuzu olan palto almak için gelmişti Tr den aldığımda yol parası dahil daha ucuza geldi diyerek.Ama formdaki yazılara göre kazak getirmeyin tişort yeter diyen çok kişi var.Golfistrim nedeniyle sıcak olan yerler olabilir diye düşünüyorum.Acaba sıcak /soğuk kavramıda kişinin sıcağa veya soğuğa dayanıklığına görede değişiyor diye düşünmeden edemiyorum.Ya da nem olayı diyeceğim ama (Ağrıda eksi derecede ceket ile dolaşabilirken,İst.da 13 derecede bile mantolarımızı giymemiz gibi)İngilterede ada ülkesi nem ordada fazla olması gerek.Orda olanlar yazsada bizlerde öğrensek.Herkese mutluluklar dilerim.
pek çok kişi ingilterenin havasını kapalı olduğundan sevmiyor...herkesin kasvetten huzur bulamaycağını düşünürsek haklı olabilirler ama ben seviyorum ...yani enazından kavuracak kadar ne güneş vardı nede çok karanlıktı...ben seviyorum bilmiyorummmmmmm
Geçen kış hakkinda arkadaşımın soyledigini yaziyorum:
"Trene bindim 1-2 saatlik bir yolculuktan sonra 10 cm'lik bir kar tabakasıyla karşılaştım, dumur oldum.. "
Ek olarak soğuk havada bir çok etkenin rol oynadığı fikrine katılmakla birlikte olayın bünyede bittiği kanaatindeyim.
Alıntı:
emine turhanoglu´isimli üyeden Alıntı
Bende kışını çok merak ediyorum.İngiliz arkadaşlar pek kar olmaz ama yağmur nedeniyle yollar kapanabiliyor derdi.Birde Tr den bir arkadaşım iki yıl Londrada kalmıştı.O arkadaşım ilk kış dayanamayıp bir hafta sonu üstü deri içi kuzu olan palto almak için gelmişti Tr den aldığımda yol parası dahil daha ucuza geldi diyerek.Ama formdaki yazılara göre kazak getirmeyin tişort yeter diyen çok kişi var.Golfistrim nedeniyle sıcak olan yerler olabilir diye düşünüyorum.Acaba sıcak /soğuk kavramıda kişinin sıcağa veya soğuğa dayanıklığına görede değişiyor diye düşünmeden edemiyorum.Ya da nem olayı diyeceğim ama (Ağrıda eksi derecede ceket ile dolaşabilirken,İst.da 13 derecede bile mantolarımızı giymemiz gibi)İngilterede ada ülkesi nem ordada fazla olması gerek.Orda olanlar yazsada bizlerde öğrensek.Herkese mutluluklar dilerim.
bünye olayına katılıyorum evde 500 derecede üşüyen ben london sevdası yüzünden umarım donma tehlikesi geçirmem gerçi ankarada çok soğuk oluyor kışları ama...korkutmayın beni yaaa..bence üşümeye değer...helede sütlü çay varsa yanında
Tş. Gunix daha da uzun açıklamaları vakti olan üyelerden bekleriz.Sevgili Yumy sizi İngiltere baya çarpmış.(Birçok nedenle haklısında)Doğası,düzeni,sessizliği (özellikle trafik sessizliği)birçok artıları var. Ama kışının güneşsiz olması zor bizim gibi güneşe alışık kişiler için bence.Saygılar.