Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 20.02.2009   #1
emengen3
Çaylak Üye

Yazılar: 12
gelirken para kazan

arkadaslar ingltere geliyorsaniz sizde 2 karton(4 kartoon var icinde ve ben bu sekilde getiryorum sorun olmuyor kesinlikle) sigara istiyecem aldiginiz fiyatin 10 paunt fazlasini vericem yani 10 paunt kazanmis olursunz hic yoktan iyidir 4 karton getir 20 paunt kazan ilgilenen arkadaslar lutfen pm yazsinlar tesskurler

Konu emengen3 tarafından (20.02.2009 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.
emengen3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2009   #2
ankaraankara
Çaylak Üye

Yazılar: 18
[quote=emengen3;37967]arkadaslar ingltere geliyorsaniz sizde 2 karton(4 kartoon var icinde ve ben bu sekilde getiryorum sorun olmuyor kesinlikle) sigara istiyecem aldiginiz fiyatin 10 paunt fazlasini vericem yani 10 paunt kazanmis olursunz hic yoktan iyidir 4 karton getir 20 paunt kazan ilgilenen arkadaslar lutfen pm yazsinlar tesskurler[/QUO

sadece 2 kartona izin veriyolar bıldıgım kadar nasıl 4 karton getircez orayı anlamadım.özel mesajın dolmuş bu arada
ankaraankara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2009   #3
emengen3
Çaylak Üye

Yazılar: 12
[quote=katana26;38015]
Alıntı:
ankaraankara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

arkadas kurnazlardan...ilk once iki kartonu acıklıyım sana...duty freelerde iki karton yapısık sigaralar var arkadas ondan bahsetmiş yani iki karton felan deil bariz iki tane alırsan 4 karton ediyor...10 pound az be kardesim diceksin boylelerine cünkü senden aldıgı fiyatın tam iki katına bakkallara veriyor bu arkadasın. ingilterede sigara cok pahallı oldugu için bakkallarında işine geliyor el altından satıyorlar...bi arkadasım götürdüğü sigaralarla gidiş-dönüş ucak biletini cıkarmıstı...

sen sigarayı duty free den 2 ytl ye alıyorsun toplam 80 ytl veriyorsun
arkadas senden 90 ytl ye alıyor
160 ytl ye satıyor
bakkalda el altında 5ytl ye satıyor
arkadasın karı 70 ytl

not: örnek ytl üzerinden tahmini rakamlarla verilmiştir ama hesap budur.
arkadasim cok guzel anlatmissinda bakkal senden alirmi ? valah adam kendini riske atmaz bance arti yakalansa altindan kalkamaz onun ayrica ben bakkala degil arkadaslarima saticam senn anlattigin gibi para kazansam herkes bu isi yapar ....ayrica sen 23 marta geliyorsun mesaj gondermisin aldim sende getiebilirsin alirim sendende tesskur ederim ayrica
emengen3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil