Bu Easybusları illa önceden mi almamız lazım? Havaalanında bulamaz mıyız? Şimdiden alınca pek de ucuz durmuyor, saat kaç gibi havaalanından çıkarım bilemiyorum, easyjet bulabilme ihtimalim var mıdır?
Arkadaşlar stansted havaalanında bilet satış ofisi var. Tabelaları izleyerek otobüslerin kalktığı yeri bulmanız çok kolay. Hemen ordan bilet alabilirsiniz. Sadece eaysbus da yok başka firmalarda var. Ordan bakabilirsiniz. Önceden almak daha ucuz. Ucak bileti gibi satıyorlar. Mesela eaysbusda ilk bilet 2 pound sonra yukarı doğru tırmanıyor fiyat..
Ben Gatwickden alacağım Easybuslara baktım 6.30p gözüküyor çok fazla yukarıya çıkmaz sanırım? Saat kaça almam gerektiğini bilmiyorum ki? Açık bilet olsa alacağım da
lucretia eğer otobüsün kalıkışı esnasında şoförden alırsanız 10 paund vermeniz gerekiyor. Ancak saati esnek ayarlamanızı öneririm. Zira sınır girişinde UKBA için biraz beklemeniz gerekiyor.
easybus saatini kaçırsanız bile sonraki minibüslere, yer olması durumunda (ki genelde yer olur) ücret ödemeden binebilirsiniz
O zaman alayım mı ben şimdiden 6.30p a? Kesin ama dimi? Çünkü ilk defa gidiyorum ve pasaport kontrolu filan ne kadar sürüyor hiç bilmiyorum. Uçağımın iniş saati 17.20 sizce saat kaça easybus almalıyım?