baba hani kadin erkek esittik? ne ayak? ben erkegim ama bas vurmak istiyorum hatta bas vuruyorum. yanliz bazi sartlarim var. 1 kendime ait bi odam olacak 2. her sabah kahvemi masamda gormek istiyom. gerisi de benim simdi ozelliklerimi sayiyorum. saatte 300 hektarlik bi alani moplayabilirim. cay yapmak icin cetificate im var. ve tek ayak ustunde 70 yalan soylerim ozelime yazarsan sevinirim.ve ne zaman baslicamla ilgili bilgide yazarsan sevinirim.
ya arkadaslar serkan arkadasimizi ben de cok cok iyi taniyorum ve iyi de biliyorum ki orda bayan elemena ihtiyac var.. daha onceki calisan kiz arkadas cok uzun donem calisti. hemen bunu bayan eleman erkek eleman tartismasina neden ceviriyorsunuz.. isin ozeti musteri karsilama bolumu oldugu icin bayan eleman olmasi daha cazip ve mantikli. ayni is yerinin sahibi ben olsaydim ben de o bolum de calisacak elemanin bayan olmasi ozelligini zaten sart koyardim.. sonucta musteri karsilama ile ilgili bir bolum..
Bir seyi merak ettim sordugum icin mazur gorun, ingiliz vatandasi isek is bulmak hala zor mu , biz burda yasayan ogrenci statusundeki turkler olarak
oturum ve calisma iznimiz olmadigindan kalifiye oldugumuz konularda is bulamiyoruz diye dusunmekteyiz sizin kalifiyeniz var ve bu durumda da is bulmak hala zor mu?Aydinlatirsaniz sevinirim,