Bana şuan orada okuyan ya da yeni okulunu bitirmiş birileri gerekiyor.
Daha önceki yazıları okumuştum.Canlı yayın lazım yani
ben bitireli 3 hafta oldu yeni saylır
fulham zone 2 oluyor
Kimler oturuyor sorusuna gelince genelde zengin beyaz abilerimizin mekanı yani ogrenciysen orada kalman zor oluyor dolayısıyla daha bi guneye dogru gidip butceye uygun bi yerler buluyorsun.
The Burlington okulu hakkında bir bilgisi olan var mı?
birde Fulham kaçıncı zone oluyor ve nasıl bir yer?
Ağırlıklı olarak kimler kalıyor?
Burlington aslında İngiltere'de bu fiyata ki fiyatları oldukça uygundur okunabilecek okullardan bir tanesidir. Yakın bir arkadaşım orada okuyor Fakat bu okulda Türk oranı oldukça fazladır. Fiyatı uygun fakat türk fazla aslına bakarsan eğer biraz daha iyi bir kursa gidebilirsen sana burlingtonu değilde başka okulları önerebilirim en azından Türk sayısı daha az olan?
Hobbes önerin için çok saol.
Arkadaşlar biraz ucuz biraz daha kaliteli bir okul arıyorum.
Çalıştığım işten ayrılacam turizm işindeyim döndüğümde gözle görülür bir değişiklik istiyorum emek ve gayret sonucunda ama ilk muhatabamız okul oldugu için çok önemli bir başlangıc olur @ London.
bu baslikla alakası yok ama arkadaslar diger basliga yazdim cevap alamadim. ben Türkçe öğretmeniyim. 3 senedir atanamiyorum. orta derece ingilizcem var. İngiltere de öğretmenlik yapabilir miyim?Türkçe öğretmenine ihtiyac var midir ? bu konu da beni bilgilendirirseniz cok memnun kalirim.