Merhaba arkadaşlar, şu an için ingilterede yapamıyorm ama türkiyede amatör olarak fotoğraf çekerdim sürekli, benim için güzel bir hobi, aranızda varmı böyle fotoğraf makineleri fotoğraflar felan ilgili olan....
İngilterede bu hobiyi yapapan arkadaşlar varmı, ve site adminlerinden istesek bir bölüm, çektiğimiz güzel ingiltere ve türkiye fotoğraflarını paylaşsak.. nasıl olur... işin içine birazda görsellik katarız bence... ne diyorsunuz...
Selam ben de fotoğrafla ilgileniyorum. 5 yıldızlı bi otelde profesyonel fotoğrafçılık yaptım. Makinem Nikon F100 idi ve çok sağlam bir makinedir kendisi Bilen bilir zaten! Candy-shop nerde kalıosun İngiltere'de? Belki yaparız bişiler. Ben Leeds'teyim. Şuan Tr'deyim gerçi ama gelcem yakında oralara yeniden
selam arkadaslar bende fotografla ilgileniyorum ... hatta onumuzdeki yil kendi kisisel sergimi acmayi dusunuyorum bir festival kapsaminda.. varsa elinde farkli fotolari olan lutfen bana ulassin.
Merhaba arkadaslar, sanirim fotograflara ilgi baya artmis sitede ama herkez nerede fotolar diye soruyolar... Bu sira fotograf makinem olmadigi icin herhangi bir etkinlikte bulunamiyorum ama vakti olan arkadaslar paylasimlarini yaparlarsa sevinirim...