kahramanmaraşın elbistan,afşin,pazarcık,narlı,nurhak vs ilçelerinden olupta forumda kayıtlı kac kisi var öğrenmek istedim..şahsen ben elbistanliyim kahramanmaraşın ingilterede çok gurbetçisi vardır..bir o kadar da gitmeye çabalayan..arkadaşlar kendilerini tanitirsa sevinirim..iyi sohbetler
iyimiş ya hemşeri sayılırız ben 19 ocakta başvuru yaptım hala beklemedeyim sen nezaman başvuru yapmıştın vizen ne durumda.
sen hangi vize turune basvuru yapmistin??ben 18 aralikda ankara anlasmasina basvurdum..17 subatta istanbulda gorusmeye girdim..mapus damlarina dusmus gibiyim..69 gun oldu bugun..max surenin 84 gun oldugunu soylemislerdi..bakalim ne zaman tahliye oluyoruz..
ben tier 4 uzun dönem öğrenci vizesine başvuru yaptım aynen benim içinde aynı bekle bekle zaman geçmiyor. hergün world bridge sayfasına bakmaktan yoruldum valla hocam siz daha önce ingilterede hiç bulundunuzmu?
ben tier 4 uzun dönem öğrenci vizesine başvuru yaptım aynen benim içinde aynı bekle bekle zaman geçmiyor. hergün world bridge sayfasına bakmaktan yoruldum valla hocam siz daha önce ingilterede hiç bulundunuzmu?