Mrb Türkiyede forklift operatörlüğü yapmaktayim sertfikam var reach truck ta kullanabiliyorum ingliterede iş bulabilirmiyim bg-tr çifte vatandaşlığım var ingiltereye rahat gelme imkanım var iş bulabilirmiyim orada yada önerebileceğiniz başka bir iş varmı saygılar .
Muhendislik yapan ve ingilterede cok fazla gezen biri olarak isin cok zor. is bulamazsin demem. bulabilirsin ama unutma;
Eger ingiliz firmasinda legal calisacak isen oncelikle EHLIYET almalisin buraya geldiginde arkasindan Safety testlerini vermelisin uygunlugunu ispatlamalisin ki isbasi yapabilesin. CSCS testini vermen de cabasi.
Eger kacak calisir isen herhangi bir kaza aninda senin gozunun yasina bakmazlar canin acir.
Burada bu konular cok siki TR de ki gibi 1 yil yagcilik yapip ikinci yilinda operator oldum diyen 3 yilinda da formenim diye karsima cok cikmisti. O yuzden bu konu cok onemli burada senin tecruben degil belgelerin ve onlarin istedigi egitimden gecmelisin. o olmadan is zor. varsa da o zaman en cok aranan adam olursun.
Egitim alman icinde Ingilizce sart. Kisaca Warehouse ile sehri ayirtetmelisin. Simdiden kolay gelsin.