fiyat / performans oranı en iyi okul ve şehir seçimi için yardım lütfen...
arkadaşlar herkese selam...
ben mümkün olan en kısa zamanda minimum 6 aylığına ingilterede dil eğitimi almak istiyorum...forumdakileri okuyup bir karar vermek pek mümkün olmadı...birinin iyi dediği okula öteki kötü demiş...ama anlaşılan ortak fikir dil okuluna çuval dolusu para vermenin anlamı yok...
peki söylermisiniz size göre 6 ay için maksimum 1500 £ ' luk dil okullarından fiyat/performans oranı en iyi olan hangisi ???
ayrıca benim planım boğulacaksan büyük denizde boğul deyip londraya gitmekti ama anlaşılan kısıtlı bütçeler ve pratik imkanı için çok iyi bir seçim değil...dil eğitimi için size göre en uygun şehir hangisi ? onuda söyleyebilirseniz sevinirim...(tabi iş bulma olnaklarınıda düşünerek)...
şimdiden teşekkürler...
Eğer daha uygun bir okul arıyorsan London Study Centre de aklında bulunması gereken bir alternatif olabilir. Bildiğim kadarıyla British Council onaylı en ucuz okullardan birisi(Hatta kaydı UK den yaptırabilirsen web sitesinden çok daha ucuza ayarlayabiliyorsun) tabi ucuz etin yahnisi misali kalite Pahalı okullar gibi olmuyor. Fakat yinede belli bir kalitenin üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Zaten o noktada olmasa British Council onayı olmazdı. Inan Londrada tonla neredeyse bedava sayılacak okul var ama bunları Britich Council onayı yok ve bunlarla vize alamıyorsun...