Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

first certificate english (fce) hakkında

Seçenekler Stil
Alt 25.03.2008   #1
gamze
Çaylak Üye

Yazılar: 3
first certificate english (fce) hakkında

arkasşlr bn 4 aydr ingilteredeim geldiimde seviyem elemantery di.suan indermediate in üst sewiyesindeim.mays sonu dönüyorm türkiyeye FCE hakkında bilgisi olan warmı?nasıl bi sınaw sınawa girdiin takdirde avntajlrm neler olck tawsiynz warmı?
gamze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2008   #2
Confession
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Gamzecim...

FCE değilde TOEFL veya IELTS sınavlarına girsen daha iyi olur...
IELTS'den herhalde 5.5 alırsın gibime geliyor....
Confession isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008   #3
chillout
Çaylak Üye

Yazılar: 29
fce ömür boyu geçerli genel ingilizce sınavı ve c ile geçtiğin takdirde dünya çapında sayılır upper interrmediate seviyesinde bir sınav.
ielts, toefl ise akademik amaç için girilen sınavlar ve 2 sene geçerliler.
türkiyede banka gibi yerlere girmeyi düşünüyorsan iş amaçlı olan toeicde yeterli olucaktır , zaten bulunduğun seviye ile ancak toeicden iyi bir başarı elde edebilirsin.
chillout isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2008   #4
bado
Çaylak Üye

Yazılar: 18
ben de CAE hazırlanıyorum haziranda türkiyede giricem FCE bir üstü oluyor çok zor olduğunu söyleyim yani benim seviyem advance çıktı buraya geldiğimdede oyuzden bu sınavı seçtim ama keşke fce başvursaydım diyorum çünkü çok zoorbritish council türkiyede de gerçekleştiriyor bu sınavı az ibşiy daha fazla ödüyorusun,sorun şu ingilterede gir derim daha hızlı halledrsin herşeyi.benim british councilla başım dertte sınav tarihleri ile ilgili yapıcağım tur la aynı güne geliyoo hergün araşıyoruz,mailleşiyoruz ama tıık yook daha

Ama bu certifica diğerlerine kıyasla çok daha iyi ve heryerde geçerli ,bunu almanı tavsiye ederim...
bado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil