ben 8 aydır ingilterede au-pair olarak bulunuyorum. 2009 marta kadar vize sürem var. bu süreyi tamamlamak istiyorum. Vizem bittikden sonra iş fırsatlarımda var değerlendirmek istiyorum. Ama erkek arkadaşım türkiyede ve iyi giden bi ilişkimiz var oda dönmemi istiyor vize süremi tamamlamadan önce sizce ne yapmalamalıyım. Mantık mı öne çıkmalı duygular mı
Eger Ingiltere'de hersey yolunda gidiyorsa, hicbir sorunun yoksa, canin sikilmiyorsa, daha yapacagim seyler var diyorsan kal orada ama ozlem agir basiyorsa ve ulkeni ozlediysen 1 yilini dolsur don, geriye kalan vizeni de Ingilterede tatil yapmak icin kullan Tabii bu mumkun olur mu bilmem ama herhalde kullanabilirsin, bana daha mantikli geliyo ve sanirim ben oyle yapicam. Sacmalamissin da diyebilirsiniz ama ben olabilecegini dusundum eger olamaz diyosaniz bilgi verirseniz sevinirim...
ben 8 aydır ingilterede au-pair olarak bulunuyorum. 2009 marta kadar vize sürem var. bu süreyi tamamlamak istiyorum. Vizem bittikden sonra iş fırsatlarımda var değerlendirmek istiyorum. Ama erkek arkadaşım türkiyede ve iyi giden bi ilişkimiz var oda dönmemi istiyor vize süremi tamamlamadan önce sizce ne yapmalamalıyım. Mantık mı öne çıkmalı duygular mı
Valla bu zamanda doğru düzgün adam bulunmuyor, eğer onunla mutluysan, güveniyorsan ve seviyorsan dön ülkene... İngiltere burda kaçmıyor ama o kaçabilir.
ne siteymis her derde deva!
meger cok yonluymus,duygusal ve ogretici,e ben sevdim bunu
simdi nerdesin bilmiyom ama,sen buraya neden gelmistin,dil ogrenmek?
imkanlari sinamak?yeni bir yer gormek? para? once onlari dusun ..bence bu mantikli tarafi
ote yandan ,erkek arkadasin sen gelirken ne dedi?nasil birakti?sen onu nasil birakip geldin?demek senin bu karari verebilecegin bazi duygularda varmis icinde,gelirken aklinda neler vardi?bunlarida dusun
en son olarak ben sadece aklimdan gecen sorulari kendine yonlendirmeni istedim sadece,
umarim haddimi asmamisimdir,
umarim su ana kadar turkiyeye donmek gibi bir hata yapmamissindir. duygular her zaman icin anliktir. bu gun erkek arkadasin gel dedi butun egitimini birakip gelecegini bir cirpida onun istedigi yonde degistirirsen yarin onun icin ne sacma fedakarliklara katlanabilecegini dusunmek bile istemiyorum. bu arada inan bana erkek arkadasin senin yerinde olsaydi donmezdi. ne bileyim bitirirsem turkiyede daha ii bir is bulucam, kendimi daha hazir hissetmiyorum, bilmemne sertifikasini da almam lazim gibisinden k..tan uydurma bir suru sey soylerdi sana. bir erkek bir kadindan egitimini yarim birakmasini istiyorsa (bu nerde olursa olsun) bir korkusu oldugundandir. guc korkusundan, esinin kendinden daha donanimli, daha iyi bir iste calismasini istememesinden kisacasi ona daha az bagimli olacak bir es istememesinden kaynaklanir.
evet git turkiyeye, burdaki her seyi birak git, butun amaclarini da bir torbaya koyup yanina al. belki yillar sonra keske dedigin anlarda torbadan cikarip onlara bakarsin. ama unutma amaclar yillandikca sogan gibi goz yakarlar. onlara baktikca onlar seni aglatir ama bu aglayis hicbir duygu icermez sadece sonucunu getiremedigin amaclarin sonunu hayal ederken o hayallerin gozunu yakmasidir.
bayagi sert yorumlarda var,yalnis anlamayin,uzaktan soylemesi kolay gibilerinden yani,ben o sozleri soyledim ama,guzel askim icin burdayim ben,onca yolu onun icin ,onu birkez daha gorebilmek icin teptim,
hepimiz biliyoruz bir yudum sevgi icin bozulan hayalleri,herseyi degistirir sevgi dolu bir kucak,ne hayal kalir,ne gelecek korkusu,ne egitim,bos gelir hersey yalansa yalan deyin..
Zor bi durum arkadasim senin icin, ask ,sevgi insana yapmam dedigini yaptiran bi sey ama ikiside bir yere kadar dimi ama,yani egitimde,ask ta
Konu 1 tarafından (01.08.2008 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım şu an senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki sen ne kadar güzel gidebilmişsin ve eminim ki 8 ay bounca yaşadığın sorunlarda olmuştur bunların hepsini aşarak başarılı olmuşmussun ki hala ordasın... tamam hayat... seni seven insanlar senin sevdiklerin değer veridiklerin var ama emin ol onların yanına daha güçlü bi şekilde dönersen herşey hem onlar için hem senin için daha da kolay olur... orda kal geleceğin için bişeyler yap dostça kal mutlu kal ve güçlü kal diyorum sevgiler...