Arkadaslar siteyi biraz inceledim ama yerli yersiz yorum yapan insanlar war ben fiance vizeyi bugun aldim ve aynen daha once abarttiklari sandigim herseyi yaptim.fotograflar,otel rezervasyonu...msn konusmalarimizin kayitlarinda tut..tatildeki resimlerimiz..bize yollanan tebrik kartlarina kadar hersey... geri kalanda cok basit nisanlisinizin is bilgileri su elektirik dogalgaz vs faturalari banka kayitlari ve varsa birikmis parasi...bu kadar yeterlii ve ben sadece banka hesabimda 500 pond gosterdim. Lafim bazi arkadaslara birakinda milletin kafasini bulandirmayi artik rahat rahat islerini yapsinlar...yok o kadar detay istemez diyen adamalara bakmayin...
destrot bu fiance vizesi nasil oluyor yaa yok ben saten UK deyimde bi arkadas basvuracak bu online basvuruda nasil belirtiorsun yoksa direk yerlesim ucretimi oduosun 1400? evraklari bilioruz da bu online basvuru filan kafa karistirior o bolum ile ilgili aydinlatirsan beni sevinirim...
tim rumuzlu arkadas online basvuru tavsiye etmem...belgerini tastamam hazirlasin arkadasin sonra istanbul sisli (musevi mezarligi arkasi akin ishani ) deki world bridge vize basvuru merkezine gitsin ama bir gun once online olarak worldbiridge sitesinden sira alicak ondan sonra ertesi gunu gitcek belgelerini verip 1185 ytl odedikten sonra bir belge wercekler bu arada senin vize takip numaran war ve world bridge resmi sitesinde takip etcek
arkadaslar simdi bu fiance visa...6 aylik bir vize bu sure zarfinda calisma iznin yok 6 ay icinde ingilterede evlenemen gerekir...vize sartlarinda evlenecegine dair senden belge isterler kanit gostermek icin...bende nisanlima soledim ve manchester councile gitti ve registranttan bir belge aldi ama bu belgede senin evlenecegine dair herhangi birsey soylemiyo aksine bize belgeyi hazirlayan yetkili,vize basvuranlara boyle bir zorunluluk getirelemeyecegi hakkinda resmi bir aciklama iceren mektup benzeri birsey hazirladi...ben 12 gun icinde aldim vizeyi bu arada 15 gundur ses seda alamadim diyen arkadasim meraklanma evlilik ve yerlesim vizeleri normalde 3 hafta icinde cevaplanir,biz herseyi ayrintili olarak verdik belkide registranttan aldigimiz belge hizli cvp vermelerini sagladi..vize almak isteyen arkadaslara iyi sanslar dilerim...askerlik yapmadim ve universitede okulu 2 yil uzattim ve okulumda bitmedi bu kadar olumsuzluga ragmen vize verebiliyolar
Konu destrot tarafından (19.09.2008 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
fiance visa ve marriage visa arasındaki fark nedir biliyormusunuz?
Bana ingiliz nişanlım ile ingilterede evlenmek için marriage visa tavisye edildi ama görüyorum ki çoğu kişi fiance visa alıyor, bu arada marriage visa 63pound, diğeri 500pound arada ciddi bir fark var.
Bir diğer konu da marriage visa da ilişkinizi kanıtlamanız için herhangi bir belge istemiyorlar, buna da anlam veremedim, sanırım fiance visa da böyle bir talep var??