İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Eylül 7 de brighton regent english Language schooldayım.OKUMADAN GEÇMEYİN!!!

Seçenekler Stil
Alt 31.08.2008   #1
emretorka
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Exclamation Eylül 7 de brighton regent english Language schooldayım.OKUMADAN GEÇMEYİN!!!

vizem 6 aylık fakat dil kursu 1 aylık kalan 5 ayda tr ye dönmeyip orada takılmam mümkün mü?vizem öğrenci vizesi illaki bi dil kursuna kayıt mı yaptırmam lazım ve de orada herhangi bi işletmede çalışabilirmiyim sakarya üni de okuyorum 3. sınıf. yardımcı olursanız çok sevinirim..boş geçmeyelim lütfen!
emretorka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2008   #2
firewallw2k3
Üye

Yazılar: 69
valla benım arkadasım da 4 haftalıgına dil okuluna gitti. yaz okuluna. 1 ay okula gitti tamamladı şimdi ingilterede geziyor.
firewallw2k3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2008   #3
emretorka
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Arrow ciddi misin!

öncelikle cevabın için teşekkür ederim .. orada göçmenlik bürosu arkadaşına hiç bişey yapmamış mı? ''ne işin var ingilterede vizen öğrenci vizesi herjhangi bi okulda kaydın varmı'' tarzında sorular. peki arakaşın nerde yatıp kalkıyor .bilgilendirirsen sevinirim cevaplarını bekliyorum bu arada arkadaşın bugün gazetesi ile falan mı gitti? iyi günler.hoşcakal..
emretorka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2008   #4
firewallw2k3
Üye

Yazılar: 69
bende ingiltereye gitmek için araştırmalarda oldugum icin kendisi ile uzun uzun konuştum
o daha once 1 defa daha gitti geldi. gecen sene yaz okuluna. kendi arkadasları var orda onlarda yatıp kalkıyor. ve durmadan içip geziyolar. kendi imkanı ile gitti. vize başvurularını kıbrıstan yaptı (aynı okuldayız) ve bir sorun yaşamadı. yarın dönüyor türkiyeye
firewallw2k3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2008   #5
ramses87
Üye

Yazılar: 53
Vizenin üstünde öğrenci vizesi yada turist vizesi diye birşey yazmıyor. Ben turist vizesi çıkardım ama şimdi o vizemle öğrenci olarak gideceğim. Bana senin vizen turist vizesi, öğrenci olarak gelemezsin mi diyecekler şimdi
ramses87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2008   #6
seagull
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Alıntı:
ramses87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vizenin üstünde öğrenci vizesi yada turist vizesi diye birşey yazmıyor. Ben turist vizesi çıkardım ama şimdi o vizemle öğrenci olarak gideceğim. Bana senin vizen turist vizesi, öğrenci olarak gelemezsin mi diyecekler şimdi
turist vizen varsa shengen vzesi alamıyosun diye biliorum.. Burda bir turla konuştum ilk sorduğu soru buydu...
seagull isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2008   #7
Cruyyford
Çaylak Üye

Yazılar: 19
Genel olarak bir cevap yazayım.
Öğrenci vizesi 6 aydan uzun suretle verilen vizelerdir, yanında dil okulu veya universite vs. hangi amaçla gidiliyorsa ona gore verilir..
Süresi 6 aydan az olan dil okuluna yazılsanız bile, 6 aylık vize alacaksınız, kısa donem vizesi ve bu da turist statüsüne giriyor.
Tek fark ise, öğrenci vizesinde haftada 20 saatlik çalışma izniniz bulunuyor, turist vizesinde çalışma hakkınız yok.
Okul 1 aylık, vize 6 aylıksa, 6 ay boyunca kalabilirsiniz.
Cruyyford isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2008   #8
ramses87
Üye

Yazılar: 53
Alıntı:
seagull´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
turist vizen varsa shengen vzesi alamıyosun diye biliorum.. Burda bir turla konuştum ilk sorduğu soru buydu...
shengen avrupa birliği ülkelerini gezmek için olan vize, ingiltereyle bir ilgisi yokki onun. ayrıca turist vizesiyle öğrenci vizesini ayırt edemezler çünkü vizenin üstünde ne vizesi olduğu belirtilmiyor sadece süresi ve çalışıp çalışamayacağı yazıyor.
ramses87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil