Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

EVLILIK VIZESI VE VATANİ GOREV....

Seçenekler Stil
Alt 10.02.2008   #1
thissme
Çaylak Üye

Yazılar: 10
EVLILIK VIZESI VE VATANİ GOREV....

mrb.ben otelde calısırken bır ıngılız bayanla tanıstım ve hala beraberız.1 yıl oldu.sımdı bız evlenmeye karar verdık.oncelıkle aylardır takıp edıorum ama hala benı tatmın edıcek bı cvb bulamdım.sorum su.... ben 21 yasındayım ve 2009 subat ayına kadr tecıllıym.ama ben bu kızı cok sevıyorum ve bırakmak ıstemıyorum.ve 2008 nısan ayında evlenıp evlılık vısezı ve yerlesım vızesı almak ıcın basvuru yapıcaz.onun maddı durumu ıyı.ve calısıor yanı devletten yardım falen almıor.aceba konsolosluk bı sorun cıkarır mı benım vısa ıcın??? ltfen yardım edım bu benım hayatım sozkonusu....sımdıden cok tessukkur ederım
thissme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2008   #2
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
cok mu zor vise gorevlilerini ikna etmek.

bende evlendim ingiliz vatandasi olan esimle. konusma kayitlari mektuplar kartlar vs. ee daha ne isteyecek bu vise memuru.(iliskimizi kanitlama konusunda) birkac kisinin sahte evlilikeri yuzunden walla biz magdur oluyoruz. :evil:
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2008   #3
thissme
Çaylak Üye

Re: cok mu zor vise gorevlilerini ikna etmek.

Alıntı:
mali´isimli üyeden Alıntı
bende evlendim ingiliz vatandasi olan esimle. konusma kayitlari mektuplar kartlar vs. ee daha ne isteyecek bu vise memuru.(iliskimizi kanitlama konusunda) birkac kisinin sahte evlilikeri yuzunden walla biz magdur oluyoruz. :evil:
evt ya sorma hak yemek bun derlerya baba pekı benım askerlık sorun olur m kı yaw???
Alt 12.02.2008   #4
erkan
Üye

Yazılar: 52
anlamdagım sey hak yemek ne demek o kadar cok seviyorsanız nerede olursa olsn yasarsınız ne kasıyorsunuz kı ?
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008   #5
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
allahim bazen delirmemek icten bile degil. kim kimin hakkini yiyiyor ben anlamiyorum yani. kardesim senin her turlu hava sartinda vizeye ihtiyacin var. sanki onceden vize istemiyolarmiydi simdi mi istemeye basladilar. ben londra da yasiyorum arkadasim burda belkide her gun bir yabanci bir ingiliz vatandasiyla evleniyo kimse de bisey demiyo catir catir vizeyi de aliyolar. sanki bi turkler var yalandan evlenen. ayriyetten telefon konusmasiymis yok hediyelermis kimse boyle bisey istemiyo arkadaslar. gidersin adamin onune koyarsin babalar gibi evlenme cuzdanini alirsin vizeni budur olay. dugun yapmadin mi, niye dugun yapmadin mi diye sorarlarsa ingiltere de yapicam dersin bu kadar. onemli olan karinin ingilterede ki maddi durumu ve senin sicilinin temiz olmasi olay. benim insanim zannediyo ki bi turkler var ingilterede yabanci olarak yasayan, sadece turkler ingilterede kalmak sahte evlilik yapiyo yada yalandan seviyomus gibi yapiyo.
Adam askerlikten kacmak icin bin turlu takla yapiyo bide utanmadan agliyo ``hayatim soz konusu`` ne diyosun sen, git yap askerligini ondan sonra vizeye basvur.askerden once evlen ne olucak yani. demiyo askerlik zor geliyo diye.
bunca askerligini yapan insanin anasi babasi yok mu ?
bende yaptim askerligimi ondan sonra geldim. ne oldu yani olmedim hala hayattayim.
sonucta inanin arkadaslar burda o kadar cok askerden kacmak icin gelen turk var yada turkiyede bir baltaya sap olamayipta(tembellikten,uyusukluktan) yalandan evlenen o kadar cok turk var ki yanii bu insanlar hedefsiz bir yol cizmemisler kendilerine. buraninda duzenini bozuyolar ve inanin bu tip insanlar burda daha agir bunalima giriyolar.onlar zannediyolar ki burasi avrupa. ama buraya geldiklerinde anliyolar ki burda 5. sinif vatandaslar 2 degil 3 degil 5. sinif.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008   #6
thissme
Çaylak Üye

herkesten cok ozur dılerım

ya baba benı yanlıs anladınız ben askere gıtmıcem veya gıtmek ıstemıom demedeım kı ben turk oglu turkum ve askerlıgımı yapmadan ölursem gözum acık gıderım.benım anlatmak ıstedıgım sızın anladıgınız sey bu degıldır.ben forumda yenı oldugum ıcındır kı nasıl dıkkat cekılr kı cvb yazılsındır.bıcok msj gordum cvb yok.ben bu konular hakkında pek bısey bılmem.bız akerımızı her zmn koruduk koruruz korıcaz.bu benım ve bızım vatanı göervımızdır her ınsana nasıp olmaz.herkesten COK OZUR DILERIM KONUYU IYI ANLATAMADIGIM ıcn.yınede cvb ıcın cok teseskkur ederım sızler kıb byee
Alt 12.02.2008   #7
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
bu kadar kolay mi?

Alıntı:
calibri´isimli üyeden Alıntı
.......arkadasim burda belkide her gun bir yabanci bir ingiliz vatandasiyla evleniyo kimse de bisey demiyo catir catir vizeyi de aliyolar. sanki bi turkler var yalandan evlenen. ayriyetten telefon konusmasiymis yok hediyelermis kimse boyle bisey istemiyo arkadaslar. gidersin adamin onune koyarsin babalar gibi evlenme cuzdanini alirsin vizeni budur olay. dugun yapmadin mi, niye dugun yapmadin mi diye sorarlarsa ingiltere de yapicam dersin bu kadar. onemli olan karinin ingilterede ki maddi durumu ve senin sicilinin temiz olmasi olay. ...................
yani olay bu kadar kolay mi?
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008   #8
evsiz
Çaylak Üye

Yazılar: 17
bak burdada calıbı azarlamıs resmen cocugu.ya calıbrı harbıden sen kendını ne sanıosun yaaa.ocuk sormus sana bı soru daha dogrusu herkese bılen arkadaslar bak ne guzel cvblamıs ama sen yokk burda su oluo yok bunlar sunu yapıo asıl ne alaka senın anlattıklarınla bu sorunun.kusura bakma thissme ama ben olsam hayatta ozur dıleme kımseden cunku senın sorunu ve verılen bu cvb ın hıc mı hıc alakası yok...neyse lutfen calıbrı senın bu tavrın bu guzel arkadaslara ve bu guzel foruma yakısmıo ya cvb yazma yada bıraz daha ınsan ol...
evsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #9
erkan
Üye

Yazılar: 52
onu fulhamda yakalayip vericem cvabiini sen rahat ol evsiz kardes. ne olacak adam zamaninda kesin evlenmis kapagi atmistir sismanin biri ile millete artistlik yapiyor.. seni ben bulurum merak etme. senden cok dovduk biz londrada ... rahat!!!!
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #10
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
evet arkadaslar demekki dogruyu soyleyince azarlamak oluyor bizim insanimizi. neyse goruldugu uzere benim yazilarim ortada ve cizgimde ortada. bunlari soylememek lazim ama benim londrada is ve ev buldugum kisacasi hayir duasini aldigim insanin sayisi belli degil.hicbirinden de hic bir beklentim olmadi. vize almasina yardim ettiklerimi soylemeye gerek bile yok. cunku ben istiyorum ki benim insanim londrada yaprak gibi savrulmasin, uckagitcilarin elinde eriyip gitmesin.Eger oyleyse bundan sonra yazmam olur biter.
dovmek gibi ortacag davranislarina gelince de sadece guluyorum. arkadasimin gencligine veriyorum. biz burda yardim amacli yaziyoruz kimseyi dovme amacli degil sevgilii arkadasim. londrada medeniyet var insana saygi var dovme yok. sen benim hakkimda bu sekilde dusunuyosan sana saygim sonsuz. eger yazilarimi okursanda onllarin birinde telefonumu vermistim beni her turlu ihtiyacin icinde arayabilirsin.
bu arada da evli degilim.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil