Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 08.10.2006   #1
rdone
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Evlilik Vizesi

Selam Arkadaşlar,,,
Ben evlilik vizesi için bir araştırma yapıyorum da umarım bana yardımcı olursunuz. Ben yakında evlenmeyi düşünüyorum. Türkiye de evlendikten sonra hangi vizeye başvurmama gerekiyor ve ondan sonra ki işlemler nasıl devam ediyor beni aydınlatırmısınız arkadaşlar. Madii durumum iyi değil bunun bir etkisi olurmu lutfen beni aydınlatın...
rdone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2007   #2
45MANISA45
Üye

Yazılar: 65

www.britishembassy.com.tr buraya bakabilirsin
45MANISA45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2007   #3
prost
Üye

Yazılar: 61
Re: Evlilik Vizesi

Alıntı:
rdone´isimli üyeden Alıntı
Selam Arkadaşlar,,,
Ben evlilik vizesi için bir araştırma yapıyorum da umarım bana yardımcı olursunuz. Ben yakında evlenmeyi düşünüyorum. Türkiye de evlendikten sonra hangi vizeye başvurmama gerekiyor ve ondan sonra ki işlemler nasıl devam ediyor beni aydınlatırmısınız arkadaşlar. Madii durumum iyi değil bunun bir etkisi olurmu lutfen beni aydınlatın...
Eğer eşiniz Avrupa Birliği vatandaşı ise EEA Permit vizesine başvuracaksınız.
prost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2007   #4
lt7368
Çaylak Üye

Yazılar: 17
maddı durumunun sıfır etkısı var deyemem ama cok ta onemlı degıl.

vıze alırken karsılasagın en onemlı soru nasıl tanıstınız ve nerde gorustunuz esını ne kadar tanıyorsun ve dugun nıkah vb... sorulardır. cunku evlılıgının formalıte olmadıgını ıspatlaman gerekecekç

bır de onemlı bır soru da su; evlı oldugun kısının uk dekı durumu onemlı. yanı oturumu ve vatandaslıgı varmı senı gecınderecek kadar maddı durumu ıyımı.

lt - london
lt7368 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008   #5
emrhjoker
Çaylak Üye

Yazılar: 3
meraba arkadaşlar ben daha önce ingiltere tatil vizesi denedim ama eksik belge yüzünden reddedildi şuan ingilterede yaşayan ve çalışmakta olan bi kız arkadaşım var ve benim ingiltereye gitmek için ne yapmam lazım evlilik vizesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler...
emrhjoker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2008   #6
emrhjoker
Çaylak Üye

Yazılar: 3
meraba arkadaşlar ben daha önce ingiltere tatil vizesi denedim ama eksik belge yüzünden reddedildi şuan ingilterede yaşayan ve çalışmakta olan bi kız arkadaşım var ve benim ingiltereye gitmek için ne yapmam lazım evlilik vizesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
emrhjoker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2010   #7
sevgim
Çaylak Üye

Yazılar: 4
lutfen acıl yardım edın ...

slm benim bi sorum olacaktı bılgısı olan arkadaslar lutfen yardımlarınızı beklıyorum.2 yıldır ıngılterede evlılık vızesı ıle yasıyorum ındefınıte ıcın basvuru yaptım ama 1 ay sonra annemın rahatsızlandıgını ogrendıgım ıcın pasaportumu gerı cektım home offıce bıldırdık annemın rahatsızlıgı ıcın cektıgımızı fakat bana boyle bır kagıt veremıyeceklerı ıcın hesabımda para olmadıgını belırten bır yazı yolladılar. sımdı turkıyedeyım burada vbm ye sordugumda tekrardan evlılık vızesıne basvuru yapmam gerektıgını soyledıler. bununla ılgılı bır bılgısı olan varmı acaba bana yardımcı olabılırmısınız vede orada yasadıgım ıcın su an turkıyeden hıc bır evragım yok sadece elımde kı evraklar home offıce yolladıgım ındefınıte ıcın olan evraklar var elımde sımdıden tesekkurler
sevgim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil