Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

evlilik vize başvuru yaptık...

Seçenekler Stil
Alt 15.02.2008   #1
izmir_lee
Çaylak Üye

Yazılar: 3
evlilik vize başvuru yaptık...

arkadaşlar eşimle 2006 nın 8.inci ayından beri birlikteyiz 2007 aralık ta evlendik eşim londra yaşıyor türk ve ingiliz vatandaşı tüm evraklarımız tam olarak 4,2,2008 de başvuru yaptık daha bir haber yok ama size sonuç bildireceğim o kadar olumsuzluklar duydum ki herşeyimiz tam ve eksiksiz olduğu halde korkuyorum eşim ve benim mutluluğumuz bir vize memurunun gününde olmasına bağlı umarım ters bir şey çıkmaz bana o kadar saçma ve angarya geliyorki bu işler ilişkinin ıspatı vs gibi türk vatandaşlarına uygulanan bu çifte standar bana çok ağır geliyor yani ilişkini ıspat et yahu bu kadar saçma birşey olabilir mi bu adamlar da aşk metre mi war ölçüm mü yapıyorlar bence insan haklarına tamamen aykırı burada yazılanları okudum vize ve memurları bana inandırıcı gelmedi diyip red di basabiliyorlarmış şimdi ben telaşla ve heyecanla bir yerde takılsam sordukları soruya geç cevap wersem kuşkulanacaklar ve vize vermiyeceklermi saçma korkuyorum çünkü acı cekiyoruz bir arada olmak istiyoruz özlüyoruz umarım bir olumsuzluk çıkmaz..
izmir_lee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008   #2
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
selam kardes.

merhaba isallah iyi bir haber alirsin. bende yakinda bas vuracagim yerlesim icin. ne hazirladin, nasil basvurdun , nereye gittin. bu isleri bir anlata bilirsen sevinirim. ozelden msj da atbilirsin. acemiyim bu konuda herhangin bir bilgim yok.
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008   #3
izmir_lee
Çaylak Üye

Yazılar: 3
arkadasım oncelikle aracı bir kuruluşla çalışmanı tavsiye ederim ben oyle yaptım sana gereli tüm evrakları soyliyeceklerdir ama sen en doğru bilgiyi konsolosluğun sitesinden alırsın. sana tavsiyem yazışmalarını resimlerini işilkinin ıspatına yonelik her türlü evağı çok iyi muhafaza etmen eşinin orada fulltime çalışması (devet yardımı almaması gerekiyor) evinin senin kalman için yeterli buyuklukte olması vs. gerekiyor senin yapman gereken başvuru tarihinde once bankana para koyman gerekiyor şimdiden kolay gelsin arkadaşım..
izmir_lee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008   #4
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
gelecegimiz.

gelecegimiz ve mutlulugumuz bir vise memurunun elinde olmasi bekhos degil. beni strese sokuyor.
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2008   #5
TeaMSaH
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Alıntı:
dumah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ikinci sinif vatandas uygulamasini biz ve bizim gibi ulkelere yapiyolar. belkide bunun sebebini kendimizde aramamiz lazim.

yurt disina cikmak icin yanip kavrulan insanalar her yolu deniyor. kacak gocek girme , anlasmali evlilikler , sahte evraklar vs.vs.

adam cikiyo yurt disina 3 5 ay bi yerde calisip sonra basliyo issizlik maasi devlet fonlari cocuk yardimi okul yardimida yardimda yardim. her gelen devletlerine biraz daha yuk.

bunun insan kacakciligi ceteleri var , uyusturucu mafyalari var binumum pis isle ugrasan kitlesinide katarsak aslinda adamlar hakli gibi. ben turkiyedeki bizim kulturumuzde olmayan insanlari sevmiyorum sevmemde. onlarda bizi sevmiyolar normal olarak. bunun milliyetcilikle cok bi alakasida yok.
agzınıza saglık
TeaMSaH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil