İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 17.07.2008   #1
canbaglayan
Üye

Yazılar: 32
Evde Internet

arkadaşlar bi sorum olacak ben 10 ağustos ta londraya gidicem evlerde internet bağlantısı var mı aya da internete nasıl bağlanabiliriz
canbaglayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2008   #2
blueturshu
Üye

Yazılar: 56
eger host family yaninda kalacaksan internet istedigini belirtmen gerek ki 5-10 pound oynuyor.Ama soyle de birsey var ben interneti olsun istedim internet var ama kendi bilgisayarimda kullanamiyorum eger yaninda laptop getireceksen ozellikle wireless istedigini belirt sonra benim gibi windows 98 e kalma : )
blueturshu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2008   #3
liana
Üye

Yazılar: 32
ok 3 markasinin bi olayi var evinde yada herngi byrde interntt yoksa bile internt gbi kullanabiliosn.cihaz usb gbi her ay yaklask 15 pound veriosn ve sana belli bi hafizayla internet veriolar evdklerle aynisini kullnmk zornda deilsn..hem ucuz hem senin.hemde nereye gdersn gt internet olmasa da oluyo yani..nasil desem bole cep telefonu gbi..cep telnde internet hizmeti gbi dusun..bnce onlrdn al
liana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2008   #4
melikeod
Çaylak Üye

Yazılar: 11
bu dediğiniza laet nerden nası temin ediliyor bn de 1 ay için de ingltereye gelyorum ve bu alet çok uygun geldi bana bi de istanbuldan laptop alıp götrmk mi avantajlı yoksa ordan almak mı yardım lütfen?
melikeod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2008   #5
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
arkadasin dedigi o3 interneti bende su an kullaniyorum ve ordan yaziyorum. evet hakli. normal gunde 3 yada 4 saat kullanalar icin £15 luk bir yukleme isinizi gorur.laptobunuzu alin yaniniza ve ingiltere sinirlari icinde istediginiz her yerden girin nete.almayi dusunen arkadaslara yardimci olurum.
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil