Uzun zamandir yazamiyorum(Londraya geldik internet bulamadik varmi boyle bisey) hazir firsat buldum faydam dokunsun. www.gumtree.com en faydali olabilecek site.Bizde ordan bulduk hatta.
Findaproperty diye bir sitede var hatta birkac tane daha var ama hatirlayamadim...
anlasmaya bagli depozit isi evden cikmadan 1 ay once haber verirsen son kaldigin ay depozite sayiyolar yani burda kanun boyle...ancak uckyagitci filan cikmazsa ev sahibi ya da iste ordaki araci sahis...son ciktigim evden ben oyle ciktim yani son kaldigim ayi odemedim 1 aylik kirayi depozit vermistik onceden...
Tam olarak depozitten bahsetmeye calistim ama haklisin genelde zaten depozit alinir.Ama mesela arada acenta yoksa daha esnek olabiliyor.bazen dedigim gibi hic istemeyebiliyorlar.bazen 1 2 haftalik vs.ha dedigin gibi ekstralarda var acentayla bulursan.kontrat ucreti,acenta ucreti gibi....
Ealing Broadway metro istasyonuna 5 dk yuruyus mesafesinde uc yatak odali evde tek basina kalmak uzere - bir odayi kiraya vermeyi dusunuyoruz. Ilgilenen kisiler [email]antikent@hotmail.com[/email] adresinden daha fazla bilgi isteyebilirler.