Kaldığım evde wireless bağlantı sorunu var bu yüzden de kablo ile internete bağlanmak zorunda kalıyorum. Bir tane kablo aldım fakat kısa olduğundan odama geçiş yapamıyorum. Uzun bir kablo arıyorum ama baktığım yerlerde bulamadım. Pek bilmediğimden buraları sağa solada gidemiyorum. Bilen birisi varsa ve söylersen çok iyi olur.
ayni konuda benim de sorunum var bilen varsa bir yer lutfen yardimci olsun zira burda kullandigim bilgisayar windows 95 ve artik kendi bilgisayarimi kullanmak istiyorum
Ben kablodan buldum. Currys diye elektronik eşyalar satan yerde. Ama pahalı biraz. Bana acil lazım olduğu için almak zorunda kaldım. Ama Londra'da Oxfort Street'te daha uygun kablo bulabilirsin. Orada çok fazla elektronik üzerine dükkan var. Araştır öyle al derim ben... Çok acil değilse... Kolay gelsin..
Evet. Londra'da filan da var aynı mağaza. (Currys) 5m'lik Ethernet cablo istediğimi söyledim gösteriyorlar zaten. Ama başka yerlerden de daha uygun fiyata bulabilirsin. Londra'da Oxfort Street'te özellikle bir sürü elektronik eşya satan mağaza var onlarda muhakkak vardır. 15m'lik ethernet cablo £15'tu Londra'da bir yerde ama hatırlamıyorum neredeydi. Kolay gelsin...
Sen nerede kalıyorsun?