ben londraya geleli 15 ay oldu fakat fitik ameliyati gecirdim 5 aydir ayaktayim sonsuz aile vizem var yakinda ingiliz vatandaslinada gecicem fakat biraz dil problemim var sadece 4 ay part time esol kursuna gittim se bolgesinde yasiorum ve bu sene full time bir dil kursu ariorum fakat sunu ogrenmek istiorum turkiyede lisenin bitmesine 2 ay kala geldim diplomami alamadim burada banka isi veya council isleri yapmak istiorum ne yapmam gerekir universitemi yoksa kursmu bazi kisiler matematik ve bilgisiyar kursu yeterli dediler lutfen yardim simdiden tesekkurler
Bildigim kadariyla esol egitimi ingilterede yasamini surdurecek kadar ingilizce egitimi almak... Ingiliz pasaportunu almak icinde bu egitimi almis olmak gerekiyor sanirim.... Yani kisacasi esol ingiltere ilkokul diplomasi gibi bisey...
esolun acilimi english speaking 4 other launguce
yabancilar icin inglizce kursu
senin yapmama gereken bussnies admin felan gitmen gerek zaten onun yaninda keyskills diyolar ordada english math it goruyosun
ESOL un acilimi English for speakers of other languages yani Farki lisanlari konusanlar icin ingilizce anlamina geliyor.
diger sorularina gelince;Banka da veya Belediye de (Council) calismak istedigini soylemissin.
Sana tavsiyem oncelikle ingilizceni gelistirmen, genelde belediyelerin veya bolgedeki toplum merkezlerinin actigi ucretsiz kurslari deneyebilirsin.
Cogunlukla insanlarla iletisin kurabilecegin bir ise gir (pub,bar,restaurant (kebapci degil !) vs.)
Ingilizceni gelistirdikten sonra social worker veya diger profosyonel kurslara gidebilirsin , bu ulkede yapmis oldugun profesyonel kurslar ve is tecrubesi okul bitirmekten daha onemli.
umarim yardimci olur .