İngiltere'de Üniversite ...

Seçenekler Stil
Alt 14.12.2006   #1
darkseed
Çaylak Üye

Yazılar: 6
mrb. ben kocaeli üniversitesi işletmede okuyorum.erasmus la gelmek istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıo..hocalarımız orda iyi üniversite yok diyor(bu programı destekleyen) artı bide işletmeye kontenjan yoktu gecen sene.. bunla ilgili bilgisi olan varsa pleasee
darkseed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2007   #2
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Midlesex University, Erasmus kapsamında Türkiye'den öğrenci kabul ediyor.
Benim kesin olarak bildiğim o var ilk akla gelen. Hocalarınızla yeniden konuşun derim. Erasmus listesi tam incelenirse başka üniversiteler de bulunabilir.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2007   #3
darkseed
Çaylak Üye

ya evet sözde kabul eden üniversiteler varmış ama bunlar kagıtta kalıyormuş..almamak için ellerınden gelenı yapıyorlarmışş
malesef ki bunu öğrendık... diğer ülkelerde oluyormuş daha kolaymış ama ingılterede adamlar almamak için her seyi yapıyorlarmış
Alt 14.02.2007   #4
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Erasmusla İngiltere'ye gelen Türk öğrenciler var.
Üniversitlerin öğrenci almamak gibi bir niyetleri olsa zaten bu programa katılmazlar ya da Türkiye'yi öğrenci kabul ettikleri üniversiteler listesine eklemezler.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2007   #5
darkseed
Çaylak Üye

çogu şeyde olduğu gibi bu olaydadada teoride var ama pratikte yok.buda onun gıbı bır seymiş...
kagıt üstünde gözüküyormuş,ama ing de almamak için elınden gelenı yapıyorlarmış.. o yüzden hayallerımde suya dustu bırazcık kı artı bır turlu anlam veremedığim şeyde işletme bolumune kontenjan açılmamasııı...(dolayısıyla tamamen hayallerım suya gomuldü,belki açılırmış oda mart nısan da belli olcak)
anlamıyorum,hangı okula bakarsan bak%90 iibf de işletme en yüksek puanlı bölumdur, ama kımse kale almıyo.... bı işi çüzemedım çeko da bıle kaç kişilik kontenjan varken işlletmede hıç bır sey yok
Alt 15.02.2007   #6
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
bak onda haklısın. işletmeye pek açılmiyor. bence uk de ki okullar kontenjan açmadıklarından bizimkilerde açmıyor. bunu okula sorsana erasmus görevlisi hocaya. bizi de bilgilendirmiş olursun
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2007   #7
darkseed
Çaylak Üye

tabıkı sordum herseyi sordum yani fazlasıyla... uk ın almaması bölumden deıl,hangı bolum olursa olsun,adamlar almamak için elınden gelenı yapıyorlarmış,sorun çıkartıyorlarmış( bölüm mölüm farketmıyor) kı gelırlerının çoğu egıtımden olduğu için kendılerınce de haklılar bı bakıma,adamlar nıye beleşe ögrencı alsın!!! ama yasal olarak baktınmıda haklıyız,almak zorundalar,çunku ısımlerı var lıstelerde...
yanı uk ın alıp almama olayı sadece işletme için deıl..onları kontenjan baglamıyor...
Alt 26.03.2007   #8
derletemrah
Çaylak Üye

Yazılar: 1
erasmus

erasmula bath universitesi kazandım.ama korkuyorum.orada tek başıma ne yaparım bilmiyorum?
derletemrah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2007   #9
nazar
Çaylak Üye

bath

derletemrah kardesim simdi nerdesin bilmiyorum ama bath'i görme imkanim oldu. Kücük sirin bir sehir. Bristol yakinlarinda , okyanusa gayet yakin ve roma döneminden kalan bir sehir. Sehrin ortasinda roma döneminde kalma bir banyo oldugu icin bu adi vermisler sehre. Güzel ingilizce ögrenirsin orada. londraya gel ama londrada kalma. Sehrin icinde birde marmaris restaurant idi galiba bir restaurant vardi. saniyorum türk sayisi fazla degil. hatta yabanci sayisi fazla degil turistler haric tabii...
nazar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.02.2008   #10
mstf5
Çaylak Üye

Tarih: 14.12.2006 9:33

--------------------------------------------------------------------------------

mrb. ben kocaeli üniversitesi işletmede okuyorum.erasmus la gelmek istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıo..hocalarımız orda iyi üniversite yok diyor(bu programı destekleyen) artı bide işletmeye kontenjan yoktu gecen sene.. bunla ilgili bilgisi olan varsa pleasee

işletme kotnerjanından anladığım işletme bölümü ile anlaşması olmadığı anlıyorum eğer öyleyse yeni bir anlaşma yapılabilir şu forma bi göz at istersen http://murat.sarayda.com/erasmus/?p=22&cp=all biraz uzun ama bana faydalı gibi geldi sanırım sorularına cevap verebilirler ve senin bu yeni anlaşma olayından da bahsediyor orada 54 55 57 nolu yazılara ve cevresine felan bakarsan
mstf5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil