Epasaport basvuru yapip da alanlar buraya bilgi paylasabilirlermi?
Basvuru esnasinda yapilan islemler? basvuru sureci ve yeni pasaportlarla ilgili olumlu olumsuz bilgiler! simdiden Tesekkurler!
Epasaport basvuru yapip da alanlar buraya bilgi paylasabilirlermi?
Basvuru esnasinda yapilan islemler? basvuru sureci ve yeni pasaportlarla ilgili olumlu olumsuz bilgiler! simdiden Tesekkurler!
Selam. Ben yeni aldım e pasaport. Çokbir işlem olmadı alırken.
Önce 1 yıllık harç parası ve defter bedelini Ziraat Bankasına yatırdım. Makbuzları aldım. Sonra 4 tane biyometrik fotograf cektırdım. Tc kimlik aslı ve fotokopisi götürdüm. Parmak izi aldırdım .Emniyet Müdürlüğüne gittim.Cuma günü yaptım bu işlemleri .Pazartesi geldi eve. Olumlu ve olumsuz bişi diyemiyeceğim daha kullanmadım
cok kolay alirsin ama randevu saatin sarkabilir gidicegin yerin yogunluguna gore istedikleri belgeleri gotur evine gelir , ehliyete verdigim icin daha once parmak izide vermedim oradaki memura sor.
merhaba arkadaslar londra turk konsoloslugundan e-pasaport a basvurusu yapan varmidir var ise kac gun sonra alabiliyoruz yoksa turkiye ye gitmek gerekiyor cunku siteye baktigim da beni istanbul emniyet mudurlugu randevu bolumune yonlendiriyor .
bende londra konsoloslugundan basvuru yapanlari merak ediyorum. ben sahsen ettim problem cikti fotografla ilgili yine gittim basvuru yenilendi. tanzim edildi simdi postada diyor. pasaportunu londra konsoloslugundan alan varmi? ???
sanirim fotograf isi baya problem olacak gibi bizden isteinelen kriterde fotografi londrada hangi fotografciya anlatacagiz tahminim konsoloslugun yoneltecegi foto shop vardir o civarda umarim.
Bugun enistem basvurdu almak icin 15 gun surer demisler...
Tek dikkat ettikleri sey ozellikle fotograf arkadaslar...
Bir fotografi cogalttirmistik kabul etmemisler..Eskilerden varmis almislar ama kesin birsey soylememis belki kabul etmeyebilirler demis calisan...
150 pound odemis 10 yil icin...