İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

English 2000 (General English Course) Bournemouth

Seçenekler Stil
Alt 22.05.2009   #1
adaeylull
Üye

Yazılar: 44
English 2000 (General English Course) Bournemouth

okul hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. acentamın bana söylediğine göre pek türk yokmuş sanırım ki, bana göre bu bir artıdır... sizde bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler.
adaeylull isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2009   #2
adaeylull
Üye

şimdi kimse bu okul hakkında bir bilgiye sahip değil mi?
Alt 29.05.2009   #3
sselcuk
Üye

Yazılar: 97
evet turkun olmamasi artidir, ama o isler hic belli olmaz.
yani simdi gidersin turk yok diye aynen benim gittigim gibi bir ay sonra bi bakarsin on turk gelmis, birbirinden habersiz.
cok turk vardir ama bi ay sonra iki ay sonra cogu gider tek kalirsin.
turk varmi yokmu diye fazla takmaya gerek yok acikcasi sen kesene gore okulu bul yum gozunu git hersey sansmis bunu ogrendim.

hea ama kesin olan birsey var danisman ofis az turk var diyorsa yalandir kesin, komisyonuna gore okul sectiriyor onlar. tanidiksa bilemem ama fazla guvenme bence.
turk olmasin fazla istiyorsan, british council in sitesinde onayli tum okullarin listesi var, ordan arastir sonra bak hangisinin turkiyede danismani yoksa yada azsa ona git (: cunku tr de onlarca danisman var sana az turk var sadece biz bi kisi gonderdik diyebilir bi okul icin, ama o okulun anlasmasi on yerle varsa hepsinden birer ikiser gitse eder sana on onbes turk.
turk cokmus azmis cok onemli degil sen ogrenmek istedikten sonra.
bol sans
sselcuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2009   #4
adaeylull
Üye

artık herşeyin sonuna geldim bu okulu tercih ettim. kaydımı yaptırdım ve bu sabah vize başvurumu yaptım. herşeyin hayırlısı dediğin gibi biraz da şans işi.
bekleyip görmekten başka birşey gelmez elden...
Alt 19.06.2009   #5
chalupa
Çaylak Üye

Yazılar: 17
Arkadaşlar yaklaşık 5 haftadır İngilteredeyim. Öncelikle biraz okuldan bahsetmek istiyorum. English 2000 küçük bir okul, şehrin merkezine oldukça yakın, yürüyerek 5 dk. mesafede hemen hemen herşey. Okulun ucuz bir okul olması beraberinde kalite düşüklüğünüde getiriyor tabi. Bunu baştan bilerek buraya gelmiştim ama tahmin ettiğimden daha iyi öğretmenler var. Örneğim benim derslerime 2 farklı öğretmen giriyor ve ikiside safkan İngiliz ve gerçekten iyi olduklarını düşünüyorum. Okuldaki diğer öğretmenlerde hep İngiliz, tabii öğretmede ne kadar başarılılar derseniz kötü değil ama çokda mükemmel değil =) Ne kadar para o kadar köfte hesabı ama bence verilenden daha fazla köfte alabileceğimiz bir okul. Sınıf mevcutları fazla değil max 8-9 kişilk sınıflar var. Okulun %50'si İspanyol diyebilirim, burda canımı sıkan en önemli şey bu sanırım. Sürekli İspanyolca konuşmaları practise imkanını azaltıyor. Buraya İspanyolca practise yapmaya gelmiş gibiler hepsi beraber geziyor ve İspanyolca konuşuyorlar. Bu durumdada arkadaş bulup birşeyler yapıp birazda İngilizce konuşma imkanı azalıyor. Okulda çok fazla Türk yok benim gördüğüm 5 Türk var. Yanında kaldığım aile oldukça iyi ( yemekler dışında ) sanırım bu konuda şanslıyım çünkü bazı arkadaşlarım ailelerinden pek memnun değiller.

Bournemouth küçük şirin bir dahil şehri, öğrencilerle ve gençlerle dolu. Sanırım konuşmayı geliştirme açısından Londra ya göre daha avantajlı. Şu ana kadar buraya geldiğim için pişman olmadım herşey gayet güzel gidiyor.
Eğer Bournemouth veya English2000'i düşünen arkadaşlar varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
chalupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2009   #6
adaeylull
Üye

Alıntı:
chalupa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yaklaşık 5 haftadır İngilteredeyim. Öncelikle biraz okuldan bahsetmek istiyorum. English 2000 küçük bir okul, şehrin merkezine oldukça yakın, yürüyerek 5 dk. mesafede hemen hemen herşey. Okulun ucuz bir okul olması beraberinde kalite düşüklüğünüde getiriyor tabi. Bunu baştan bilerek buraya gelmiştim ama tahmin ettiğimden daha iyi öğretmenler var. Örneğim benim derslerime 2 farklı öğretmen giriyor ve ikiside safkan İngiliz ve gerçekten iyi olduklarını düşünüyorum. Okuldaki diğer öğretmenlerde hep İngiliz, tabii öğretmede ne kadar başarılılar derseniz kötü değil ama çokda mükemmel değil =) Ne kadar para o kadar köfte hesabı ama bence verilenden daha fazla köfte alabileceğimiz bir okul. Sınıf mevcutları fazla değil max 8-9 kişilk sınıflar var. Okulun %50'si İspanyol diyebilirim, burda canımı sıkan en önemli şey bu sanırım. Sürekli İspanyolca konuşmaları practise imkanını azaltıyor. Buraya İspanyolca practise yapmaya gelmiş gibiler hepsi beraber geziyor ve İspanyolca konuşuyorlar. Bu durumdada arkadaş bulup birşeyler yapıp birazda İngilizce konuşma imkanı azalıyor. Okulda çok fazla Türk yok benim gördüğüm 5 Türk var. Yanında kaldığım aile oldukça iyi ( yemekler dışında ) sanırım bu konuda şanslıyım çünkü bazı arkadaşlarım ailelerinden pek memnun değiller.

Bournemouth küçük şirin bir dahil şehri, öğrencilerle ve gençlerle dolu. Sanırım konuşmayı geliştirme açısından Londra ya göre daha avantajlı. Şu ana kadar buraya geldiğim için pişman olmadım herşey gayet güzel gidiyor.
Eğer Bournemouth veya English2000'i düşünen arkadaşlar varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
izlenimlerini paylaştığın için teşekkürler...
Alt 20.06.2009   #7
chalupa
Çaylak Üye

Yazılar: 17
Alıntı:
katana26´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gelince görürsün burda okulun hiç bi önemi yok istersen 500 poundluk okul olsun istersen 10000poundluk hepsi aynı. okulda bişe ögrenemezsin ogrensende tr ye döndüğün zaman 1 yılda unutursun. salacaksın kendini sokaklara bebek gibi. düşün bebek dogar yasayarak ogrenir yasayarak ogrendiğini unutmazsın. ikinci bişe solemek istiyorum okulda türk olması her zaman iyidir. cünkü geldiğin zaman göreceksin ilk haftalar hep onlar sana yardımcı olacak. ıokulda hiç türk yok diyeni getir bana soylesin. türk her yerde!!!! saka yapmıyorum...
kimeydi bu tavsiyeler anlamadım
chalupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2009   #8
adaeylull
Üye

Alıntı:
chalupa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kimeydi bu tavsiyeler anlamadım
bana sanırım. bu konu ile ilgili yorumu ben yapmıştım

katana26 teşekkür ederim aslında orada acentamın ofisi var fakat tabii ki benim gibi öğrencilerden alacağım yardım da önemli.. tekrar teşekkürler...
Alt 20.06.2009   #9
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
acentalarin temsilcileri olduguna cok fazla inanma genelde verdikleri adreslerde kimseler olmuyor benden sana soylemesi sen yinede kendini kimse olmayacakmis gibi hazirla en azindan uzulmezsin. ama tabiki her firma icin gecerli degildir. gittiginde bilgilendirirsen herkes icin faydali olmus olur...

Alıntı:
adaeylull´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bana sanırım. bu konu ile ilgili yorumu ben yapmıştım

katana26 teşekkür ederim aslında orada acentamın ofisi var fakat tabii ki benim gibi öğrencilerden alacağım yardım da önemli.. tekrar teşekkürler...
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2009   #10
adaeylull
Üye

Alıntı:
adam smith´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
acentalarin temsilcileri olduguna cok fazla inanma genelde verdikleri adreslerde kimseler olmuyor benden sana soylemesi sen yinede kendini kimse olmayacakmis gibi hazirla en azindan uzulmezsin. ama tabiki her firma icin gecerli degildir. gittiginde bilgilendirirsen herkes icin faydali olmus olur...
ben bu konuda çok araştırma yaptım başka bir acentadan da duydum varmış.. ama yine de kendi gözümle görmeden birşey diyemem tabii. zaten oraya giderken acentanın sahibi ile birlikte gidicez. o da iki hafta kalacakmış. bizimle birlikte giden başka öğrenciler de var. sizlere de daha sonra orada ofis var mı yok mu bahsederim.....

Seçenekler
Stil