Arkadaşlar merhabalar dil okulu ile ingiltereye gidecekler için , havalimanındaki ilk işlemleri ve size yöneltilen soruları söylerseniz çok faydalı olr diye düşünüyorum
kusura bakma ama gerçekten komik ve garip geldi..
benim anlamadığım önce ingilizce nasılsın iyi misin diyor ?(you allright vs.)
ardından Türkçe konuşuyor (saatin muhteşem orjinal mi ..Türk müymüş ?ha ha ha
şaka bir yana bari tüm diyaloğu ingilizce yazsaydın ya
bana da esmer bir vatandaş çıktı ,ne yapacaksın ,ne kadar kalacaksın ,daha önce kaldın mı ?,niye döndün vs.bayağı sordu ,okul kağıdımı da görmek istedi vs..ama ben bütün bunları onun esmerliğine verdim..çünkü neden bilmem biraz eziklik fobisi yaşıyorlar gibime geliyor her zaman..
kusura bakma ama gerçekten komik ve garip geldi..
benim anlamadığım önce ingilizce nasılsın iyi misin diyor ?(you allright vs.)
ardından Türkçe konuşuyor (saatin muhteşem orjinal mi ..Türk müymüş ?ha ha ha
şaka bir yana bari tüm diyaloğu ingilizce yazsaydın ya
bana da esmer bir vatandaş çıktı ,ne yapacaksın ,ne kadar kalacaksın ,daha önce kaldın mı ?,niye döndün vs.bayağı sordu ,okul kağıdımı da görmek istedi vs..ama ben bütün bunları onun esmerliğine verdim..çünkü neden bilmem biraz eziklik fobisi yaşıyorlar gibime geliyor her zaman..
Esmer bir bayanı, sarışın bir bayana 100.000 kez tercih ederim Esmer her zaman özeldir... En azından benim için
Yok tabiki saati de ingilizce sordu. Ama madem istiyosun çevireyim
What a brilliant watch?
-Thank you...
Is it original?
-Yes, sure..
OK.cool ..
fakat benim esmerden kastım bildiğimiz zenci işte..niye zorla söyletiyorsun..biraz nazik olmak istemiştim..yani şimdi anlaşılmıştır sanırım ,her zaman zencilere karşı dikkatli olmak gerekiyor ,nerede karşılaştıysam mutlaka bir eziklik giderme mücadelesi içine girdiklerine şahit oldum bu yüzden yeni gelen arkadaşların bu konuda hazırlıklı olmaları yararlarına olacaktır ..herkese bol şans