arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.forumu uzun zamandır takip ediyorum ve bende aranıza katılmak istedim. başlıktada belirttim zaten ama,ben eylül ayında 9 aylığına embassy ces greenwich e akademik yıl diploma programına gitmeyi düşünüyorum. ingilizcem intermediate düzeyde ancak hiç pratiiğim yok. secmiş oldugum okul ve program 9 ay sonunda bana neler katabilir?(bu sorunun cevabı bana da bağlı tabiki,bunu biliyorum ) embassy nin ücretleri biraz yüksek,kesin kararımı vermeden sizlere de danışmak istedim.yardımcı olursanız çok memnun olurum. okul nasıl bir okuldur?program faydalı olur mu vb.
embassy CES
merhabalarr bende aynı şekilde bu programa katılmak istiyordum ve halen istiyorumm bu konuda araştırmalar yapıyorumm okull gerçekten iyi bir okull gibi eğitim seviyesii yüksek ama yinede bu konuda bende yardımm istiyorumm
selam ben de bu okul hakkında üyelerin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak istedim, fakat 3 5 gündür yanıt gelmiyor. sizler april ve may de yazmışsınız. yıl 2009 oldu hala yorum yok))