Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

elephant castle 2. Bolgede Kiralık Oda

Seçenekler Stil
Alt 24.01.2009   #1
spawntr
Üye

Yazılar: 40
elephant castle 2. Bolgede Kiralık Oda

Selam Arkadaslar Kontrat Yaptıgım Odada 1 Kisilik Bos Yer Var. Oda 2. Bölgede elephant castle. Odada Dolap Ve Cekmece Mevcut (Ortak Paylasım) 50 £ pw(haftalık) Bus Stop ve Tren e Cok Yakın. Gayet Temiz Not İlgilenen Arkadaslar Mesaj Atabilirler. Tesekkurler

Konu spawntr tarafından (25.01.2009 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
spawntr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009   #2
ozlem_1987
Üye

Yazılar: 30
Alıntı:
spawntr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Arkadaslar Kontrat Yaptıgım Odada 1 Kisilik Bos Yer Var. Oda 2. Bölgede elephant castle. Odada Dolap Ve Cekmece Mevcut (Ortak Paylasım) 50 £ pw(haftalık) Bus Stop ve Tren e Cok Yakın. Gayet Temiz Not : Bayan Arkadas Olursa Yemek Yapma Karsılıgında 40 Da Olur.İlgilenen Arkadaslar Mesaj Atabilirler. Tesekkurler
ben ilgileniyorum temizlikte yapsam 30 olurmu
ozlem_1987 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2009   #3
diyalektik
Üye

Yazılar: 69
Alıntı:
spawntr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Arkadaslar Kontrat Yaptıgım Odada 1 Kisilik Bos Yer Var. Oda 2. Bölgede elephant castle. Odada Dolap Ve Cekmece Mevcut (Ortak Paylasım) 50 £ pw(haftalık) Bus Stop ve Tren e Cok Yakın. Gayet Temiz Not İlgilenen Arkadaslar Mesaj Atabilirler. Tesekkurler
hatirladin saniirm beni vize bolumundenbende zone 3 de kaliyorum ve 80 paund kira veriyorum numarami veriyorum ara yada haber ver iste goruselim hemen gecebiliirm odaya bi kac gune kadar 07551327649
diyalektik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009   #4
diyalektik
Üye

Yazılar: 69
forma pek bakmiyosun sanirim haber bekliyorum ona gore bi seyler yapicam
diyalektik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil