Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

elektrik okuyan warmi yardim

Seçenekler Stil
Alt 22.07.2009   #1
ozzie_1903
Çaylak Üye

Yazılar: 5
elektrik okuyan warmi yardim

slmlar sitede aradim..ama bulamadim icinizde ingilterede elektrik okuyan okumus calisan vs biri warmi..kolej yada ozel kurs...burda hersey cok farkli kolej 2 sene full time ki ben calisiorum ozel kurs 40 gun ama parali ayni seylerimi gosteriolar vs soracaktim...warsa billen yazsin lutfen...
ozzie_1903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
ozzie_1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slmlar sitede aradim..ama bulamadim icinizde ingilterede elektrik okuyan okumus calisan vs biri warmi..kolej yada ozel kurs...burda hersey cok farkli kolej 2 sene full time ki ben calisiorum ozel kurs 40 gun ama parali ayni seylerimi gosteriolar vs soracaktim...warsa billen yazsin lutfen...
valla kesin birsey soyleyeyememe amam sistem tamamiyla farkli ve ben ayni seylerin gosterilecegi konusunda supheliyim !! bende acik lise bitirip greenwichh de okumayi planliyorum amam once 1 yil dil egitimi alacagim sanirim .. basarilar ve bu soruyu sirek universiteye sorarsan yada mudullerin icerisinde senin gordugun dersler varsa aynidir heralde ama yoksa bilki bir yerde kopukluk olacaktir .. once once advance sertificvani al sonra babalar gibi egitimini al derim ..
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil