İngilizce ...

Seçenekler Stil
Alt 20.11.2009   #1
enrique34
Üye

Yazılar: 51
Eğitim SONUCLARI

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Daha önce İngiltere de bulunup,iyi bir okul seçimi yapıp ve oradaki eğitimin sonucunda hangi seviyeye geldiniz?

Ingıltere de gerek kurslar gerekse şehir yaşamında bir insan ne kadar öğrenebilir.(Kişinin kendisiylen alakalı ama ben yine de sormak istedim.

Orada bulunupta şuan bu eğitimden para kazananlar yazarsa...
enrique34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2009   #2
Nuray81
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Merhaba. ben 3 senedir Ingilteredeyim, Turkiyede yeterli gramer egitimi alip biraz speaking ogrenince ingiltereye geldim ve 3 sene boyunca genellikle ana dili olan ingilizce olanlarla yasadim ve arkadaslik kurdum. bir iki tane turk arkadasim var burda. iyi bir okul ve kendimi ingilizceye adayinca ingilizcemi cok basarili bir seviyeye geldim ve su anda burslu master yapiyorum ingilterede. masterimi ingilizce ogretmenligi uzerine yapiyorum ve ayni zamanda part time ders veriyorum. insan sabirli azimli ve disiplinli olup, sadece eglenceye odaklanip amacinin disina cikmazsa her yerde her istedigi seviyeye gelebilir diye dusunyorum. iyi sanslar
Nuray81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2009   #3
enrique34
Üye

Teşekkür ediyorum cevabınız için.
Kendi imkanımlan gelecem oraya ve aynı zamanda turizm mezunuyum resepsiyonistlik yapiyorum buradan çıkarken masraf yapıp çıkıcam ki geldiğim zaman toplamak istiyorum farklı iş sahalarında sonuçta yatarım ama gidip de denemek insanı maddi açıdan düşündürüyor.
Alt 20.11.2009   #4
Nuray81
Çaylak Üye

iyi sanslar! ne olursa olsun bence her iste mutlaka bir kazanc vardir kaybettigimizi dusundugumuz anda bile. turizm mezunu olarak ingilizcenizi gelistirip burda meseleginiz uzerine uygun sertifika programlarina katilmak da eminim size cok sey katacaktir
Alt 20.11.2009   #5
enrique34
Üye

Bilgiler için teşekkür ederim.

Benim sormak istediğim kalacak yer fiyatları ne kadardır tek single oda için.
Birde kurs fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Siz Londra'nın neresindesiniz. aklımda fiyat oluşması açısından soruyorum.
Alt 20.11.2009   #6
Nuray81
Çaylak Üye

ben oda icin 80 pound veriyorum. 70-110 pound arasi oda fiyatlarina denk geldim hep. Londranin guneybatisinda kew diye bir yerde kaliyorum. simdi ingiliz bir ailenin bir odasini kiraladim. gecen sene ben, brezilyali, italyan ev arkadasimlarmla ev tuttum. Londranin Guneybatisini seviyorum cunku burda cok ingilizle kaynasma sansim oluyor ve sakin yerler. londra merkezi gurultulu buluyorum. yillardir hep guneybatida yasadim londrada. iyi sanslar

Seçenekler
Stil