İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

EF VE BELL HAK. BİLGİ(ÇOK ACİL LÜTFEN)-SESİMİ DUYAN YOK MU?

Seçenekler Stil
Alt 30.05.2007   #1
TURKUAZ_84
Çaylak Üye

Yazılar: 5
EF VE BELL HAK. BİLGİ(ÇOK ACİL LÜTFEN)-SESİMİ DUYAN YOK MU?

MERHABA,

BEN VE ABİM BU SENE EKİM-KASIM AYLARINDA 1 YA DA 2 AY CİVARINDA İNGİLTERE LONDRA'DA DİL EĞİTİMİ ALMAK İSTİYORUZ. FAKAT OKUL KONUSUNDA AKLIM ACAYİP KARIŞMIŞ DURUMDA. ŞU ANDA GÜNDEMİMİZDE TÜRKİYE'DE DE BAYAĞI BİR MEŞHUR OLAN EF DİL OKULU VE İNGİLTER'NİN İYİ OKULLARI ARASINDA OLDUĞUNU DUYDUĞUM BELL VAR. BU İKİSİ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİCEM. YA DA DAHA FARKLI ÖNERİSİ OLANLAR VARSA ONLARI DA DEĞERLENDİRMEYE ALABİLİRİM.
TURKUAZ_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2007   #2
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Merhaba,
1. Bell iyi bir okuldur kesinlikle ama gerksiz pahalıdır açıkçası.
2. EF diye bir dil okulu aslında yok. EF franchise yöntemiyle isim hakkını satan bir şirket. DÜnyanın herhangi bir yerinde bir dil okulu açtıysanız EF şirketine başvurursunuz ve bir franchise ücreti ödersiniz. Bunun karşılığında sizin tabelanız indirilir ve okula EF tabelası asılır. Bu yüzden adı EF olan okulların hiçbiri diğeriyle doğrudan alakalı değildir. ve hiçbirinin eğitim kalitesi aynı değildir.
Bu yüzden Bütün Ef adını taşıyan okulları birbiriyle alakasız isim benzerliği olan okullar gibi düşünmelisiniz. EF adını taşıyan okullardan birisine kayıt olmadan önce o binada bulunan ve EF adını taşıyan okulu çok iyi araştırmanızda fayda var.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil