slm arkadaşlar 3gün önce EEA Family permit vizemi aldım 8 kasımda başvuru yaptım ve 9 verildi vize :P bende 14 kasımda elime aldım hemde mülakata kalmadan sorunsuz üstelik eşimin kendi ülkesindende 1 yıl önce red almıştım harika bi duygu bu allah herkese yardım etsin. ayrıca korkacak hiç bişey yok yeterki dogruları anlatın ve isbatlayın eksiksiz bir dosya hazırlayın gerisi vız gelir tırıs gider herkese basarılar
slm arkadaşlar 3gün önce EEA Family permit vizemi aldım 8 kasımda başvuru yaptım ve 9 verildi vize :P bende 14 kasımda elime aldım hemde mülakata kalmadan sorunsuz üstelik eşimin kendi ülkesindende 1 yıl önce red almıştım harika bi duygu bu allah herkese yardım etsin. ayrıca korkacak hiç bişey yok yeterki dogruları anlatın ve isbatlayın eksiksiz bir dosya hazırlayın gerisi vız gelir tırıs gider herkese basarılar
Hadi hayırlısı ,eea permit vizesi için belgeleri eksiksiz hazırla,yalan dolan olmadan başvurunu yap ve arkana yaslan,gerçekten hiç uğraştırmıyor.
tsk ederim arkadım umarım bi zorlukla karsılaşmam oraya gelince senin dedigin gibi eksiksiz bi basvuru ve yalansız olunca alıyorsun hemen vize yi tekrar saol
Hadi hayırlısı ,eea permit vizesi için belgeleri eksiksiz hazırla,yalan dolan olmadan başvurunu yap ve arkana yaslan,gerçekten hiç uğraştırmıyor.
Şimdi burdaki olası problemlere kendini hazırla.
Tekrar tebrikler...
arkadasim bende ayni vizeye basvurucam! 1.5 yildir esimle londrada yasiyordum. vizem bittikten sonra gecen ay turkiyede evlendim iliskim de herhangi bi sahtelik yok : ) yanlis anlamayn daha once evlenmek icin ingilterede basvurduk vizem az die evlenme izni vermediler polonya ya da basvurduk islemler tamamdi ama ingiltere vize az die vize vermediler: )
sizce napmaliyim sansim nedir. evraklar hakkinda bilgim var ama ne gibi arti seyler koymaliyim
bilginiz icin teskkur ederim! : )