selam arkadaşlar ben bayadır bu sitede misafir olarak bilgi alıyordum ama artık üyeyim! sizden bir konuda bilgi ve yardım istiyorum ingiltereye EEA family permit vizesi ile giden oldumu siteyi araştırdım bir kaç yazı var bu konu hakkında ama ben daha ayrıntılı bilgi istiyorum ingiltere konsolosluk web sayfasındanda bilgi aldım ama ben bu vizeyle basvuru yapıp ingiltereye giden yada bu konu hakkında bilgisi olan tüm arkadaslardan rica ediyorum vize başvurusu yapmadan önce neler yapmalıyımki alnımın akıyla vizemi alıp eşimin yanına gidebilim şimdiden teşekkürler ayrıca site çok güzel çok faydalı
ya kimse bana yardım etmicekmi bu konuda eşim davet mektubunu ve belgeri yolladı suanda yoldalar benimkilerde hazır daha baska ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
merhaba ben yazyni yeni gordum
ingiliterede eea vizesi ile kaliyorum
ilkl giriste basvurunda 6 ayik vize verirler
daha sonra eger daha fazla kalmayi planliyorsan gelir gelmez eea 2 adi altinda 5 yillik calisma ve yasma vizesine basvurman gerek
merhaba ben yazyni yeni gordum
ingiliterede eea vizesi ile kaliyorum
ilkl giriste basvurunda 6 ayik vize verirler
daha sonra eger daha fazla kalmayi planliyorsan gelir gelmez eea 2 adi altinda 5 yillik calisma ve yasma vizesine basvurman gerek
tesekkür ederim arkadasım ben yarın başvuruya gidicem bütün belgelerim eksiksiz olarak tamam fotokopileri bile ama çok korkuyom red alma ihtimalim olabilirmi sen bu konuda nasıl bir yol izledin yani tecrübelerin nedir anlatırsan sevinirim
selam ben vize basvurusunu isvectten yapmisitim benim esim isvecli orda kalirken ingilitere tasinmaya karar vermistik
acikcasi orda isler biraz daha farkli isliyor turkiyeye gore randevu sistemi ile calisiyorlardi biz gittik gereken belgeleri verdik ogleden sonra bana vizeyi verdiler yani acikcasi eger senin de belgerin tamsa almaman icin bir neden yok
onun disinda zaten bu vize sadece 6 ay icin asil zor olan buraya gelince eger kaalcaksan 5 yilllik verilecek diger vize ben 6 aydan uzun bekledim vizenin cikmasini
ama dedigim gibi butun bilgilierin gercekse korkma vermemelerin icin bir neden yok
bol sanslar
Benim anlayamadığım bir nokta var.EEA vizesine başvururken konsolosluk ingiltereden iş teklifi mektubunuda benden istiyor.Madem ilk altı aylık geçici vize veriyorlarsa vede aşağı yukarı ilk 6 ay çalışma izni verilmiyorsa bu iş teklifi mektubunu bizden neden istiyorlar?Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımını rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler
dostum bende ayni vizeye basvurdum... bende davet mektubunu verdim ama benim inceledigim kadari ile ilk 6 aylik vizen ile calisabiliyorsun hatta giriste vizene damga bile vurmuyorlarmis... yani eger alma imkanin varsa davet mektubunu al derim ben ...
Öncelikle verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.EEA vizesine başvuran başka arkadaşlar varsa onlardanda bu konuyla ilgili görüşlerini bekliyorum.Lütfen bu sorum hakkında bilgisi olan başka arkadaşlar varsa görüşlerini belirtmelerini isterim