Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 20.05.2008   #1
Confession
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Thumbs up Edinburgh......???

Merhaba bilgi makineleri

Edinburg nasıl bir yer ?
Dil okulları pahalı diye duydum bu dogru mu ?
Kamuya baglı ucuz dil okulları nasıl ve edinburgh'da bu tarz okullar mevcut mu ???
Confession isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2008   #2
em_el
Üye

Yazılar: 73
selam edinburghta kaplan aspect dil okuluna bu yaz için bir aylığına kaydoldum yoğun dil kursu herşey içinde konaklama falan düz 5 bin ytl ödüyorum ama istersen edinbrghta kaplan aspectten daha uygun okullarda var onlarlada acentaların anlaşmaları yok bu konuyu çok araştırdım ama aşağı yukarı bu parayı gözden çıkarman gerekiyor edinburghta dil okulu için..
em_el isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2008   #3
berk
Üye

Yazılar: 46
ben edinburghdayim edinburgh egitim icin uk de bir numarali sehirdir bence .dunyanin hertarafindan ogrenciler burayi tercih ederler.fiyatlar konusunda fazla birsey soyleyeymem.
berk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009   #4
gkn0202
Kıdemli Üye

Yazılar: 130
emel

Alıntı:
em_el´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam edinburghta kaplan aspect dil okuluna bu yaz için bir aylığına kaydoldum yoğun dil kursu herşey içinde konaklama falan düz 5 bin ytl ödüyorum ama istersen edinbrghta kaplan aspectten daha uygun okullarda var onlarlada acentaların anlaşmaları yok bu konuyu çok araştırdım ama aşağı yukarı bu parayı gözden çıkarman gerekiyor edinburghta dil okulu için..
peki bir aylık içinmi o kdar para ödüyon
gkn0202 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009   #5
ukde
Çaylak Üye

Yazılar: 9
Alıntı:
em_el´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
em_el gerçi gittin geldin galiba çok oldu ama bilgi olsun merak ettim bende gkhn0202 gibi iyi para vermişsin doğru ya edinburghta başka dil okulu yok doğru düzgün haklısın
ukde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009   #6
ukde
Çaylak Üye

Alıntı:
gkn0202´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki bir aylık içinmi o kdar para ödüyon
abi edinburgh a mı gelcen ben glasgow dayım geliş amacın ne
Alt 31.08.2009   #7
ukde
Çaylak Üye

Alıntı:
berk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben edinburghdayim edinburgh egitim icin uk de bir numarali sehirdir bence .dunyanin hertarafindan ogrenciler burayi tercih ederler.fiyatlar konusunda fazla birsey soyleyeymem.
kesinlikle katılıyorum edinburgh ingilterenin sayılı şehirlerindendir muhteşem görülmesi gereken bir yer kesinlikle ölmeden görün
Alt 01.09.2009   #8
gkn0202
Kıdemli Üye

Alıntı:
ukde´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi edinburgh a mı gelcen ben glasgow dayım geliş amacın ne
ewt edinburga gelcem geliş amacım dil okuluna gitmek bana biraz orayı anlatırmısın nasıl bir yer
Alt 01.09.2009   #9
ukde
Çaylak Üye

Alıntı:
gkn0202´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ewt edinburga gelcem geliş amacım dil okuluna gitmek bana biraz orayı anlatırmısın nasıl bir yer

niye edinburgh düşünüyorsun nasıl anlatayım gelip görmen lazım muhteşem bir yer zaten doğal güzellikleri falan büyülenirsin ama havası kötüdür hep yağmur yağar başka iskoçlar ingiliz insanlarına göre sıcaktır walla alışan çok zor alışır ama bir daha da bırakamaz
Alt 01.09.2009   #10
gkn0202
Kıdemli Üye

Alıntı:
ukde´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
niye edinburgh düşünüyorsun nasıl anlatayım gelip görmen lazım muhteşem bir yer zaten doğal güzellikleri falan büyülenirsin ama havası kötüdür hep yağmur yağar başka iskoçlar ingiliz insanlarına göre sıcaktır walla alışan çok zor alışır ama bir daha da bırakamaz
edinburg güzel diysunya bende güzelliğine kapıldım hem dil orda daha iyi öğrenilir orda türk fazla yokmus buda benim için daha iyi olur sen ne işle meşgulsün orda

Seçenekler
Stil