Ulaşım ...

Seçenekler Stil
Alt 17.05.2010   #1
teacher
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Easyjet uçuş iptali

Arkadaşlar merhaba, geçen haftalar easyjet in Türkiye ye dönüş uçuşumu iptal ettiğini ve muhattap bulamadığımı belirtmiştim. Bugün İngiltere den müşteri hizmetlerinden bir telefon aldım ve biletimi istediğim güne çevirdiler ve onay mailini yolladılar. Bu şekilde durumla karşılaşanlar telaş yapmasın biraz geç dönüyorlar ama sorunu çözüyorlar.
teacher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2010   #2
shekiluk
Kıdemli Üye

Yazılar: 115
Alıntı:
teacher´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba, geçen haftalar easyjet in Türkiye ye dönüş uçuşumu iptal ettiğini ve muhattap bulamadığımı belirtmiştim. Bugün İngiltere den müşteri hizmetlerinden bir telefon aldım ve biletimi istediğim güne çevirdiler ve onay mailini yolladılar. Bu şekilde durumla karşılaşanlar telaş yapmasın biraz geç dönüyorlar ama sorunu çözüyorlar.
peki ustad simdi ben eylul ayi icin biletimi almistim gidis donus 3 kisilik 3 haftaligina gidecektim turkiyeye ama bugun isyerimden menager dediki sen 3 hafta tatil formu doldurmussun senin 2 haftalik tatilin var dedi simdi gidis tarihim sabit kalsa veya donus sabit kalsa digerini degistiremezmiyiz?
shekiluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2010   #3
shekiluk
Kıdemli Üye

Alıntı:
shekiluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki ustad simdi ben eylul ayi icin biletimi almistim gidis donus 3 kisilik 3 haftaligina gidecektim turkiyeye ama bugun isyerimden menager dediki sen 3 hafta tatil formu doldurmussun senin 2 haftalik tatilin var dedi simdi gidis tarihim sabit kalsa veya donus sabit kalsa digerini degistiremezmiyiz?
isin tersligi easy jeti haletsem bu seferde digeri var ben londra istanbul easy jet istanbul to adana sunexpress almistim biletimi sunexpreside halletmem gerekecek ufffffffffff....
Alt 18.05.2010   #4
teacher
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Değiştirebilirsin tabi ama bir ücret farkı çıkabilir, bu değişikliği ne kadar çabuk yaparsan o kadar az fark çıkar, easyjet in internet sitesi üzerinden üyelik bilgilerini girip bu değişikliği yapabilirsin.
teacher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2010   #5
shekiluk
Kıdemli Üye

Alıntı:
teacher´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
değiştirebilirsin tabi ama bir ücret farkı çıkabilir, bu değişikliği ne kadar çabuk yaparsan o kadar az fark çıkar, easyjet in internet sitesi üzerinden üyelik bilgilerini girip bu değişikliği yapabilirsin.
sagol kardes bak bu iyi oldu bir chek edeyim bakalim ne fark cikartcaklar bana.....eyvallah sagolasin...
Alt 19.05.2010   #6
shekiluk
Kıdemli Üye

chek ettim ya bayagi bir rahatladim kisi basi 10 paund fark odemem gerekiyor.....3 kisilik almistim cok iyi oldu bu yaaa....
Alt 02.07.2010   #7
Palmyra
Kıdemli Üye

Yazılar: 207
arkadaşlar esayjetten online rezerveden ücret alınıyormu , yada şöyle soruyum normal kredi kartından veya debitten çekimden dövize çevirirken bir komisyon kesiliyormu ?
ayrıca değiştirmek istediğimizde günü .yine ücret farkı dışında kesinti varmı
Palmyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil