Ulaşım ...

Seçenekler Stil
Alt 06.01.2009   #1
diyalektik
Üye

Yazılar: 69
easyjet:)

bende biletimi aldım sonunda ama easy jetten değil 243 ytlye pegasustan easyjet baştan iyi göründü ama alımı işlemini yaparken yok 11 sterlin bagaj bilmem neyi yok sonunda atm kartla alırsın su fiyat kredi kartıyla su fiyat bi baktım 59 euro olan bilet 79 euroya geldi ee ne anlamı kaldıki 160 ytl ile easy jettele gidiceğime ki luton ve gatwicke uçuyor pegasusla stansede uçarım daha iyi easy jett mantıklı gelmedi pegasuslada erken alırsan 19 sterline bilet var tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum ne dersiniz mantıklı mıyaşadıklarınızı anlatırsanızı herkes faydalanır
diyalektik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009   #2
duygu_asena
Üye

Yazılar: 33
bnm hç tecrübem yok ama pegasustan pek memnun deil sanırım gidenler. ya da thy den sonra öle gelio olabilir.
duygu_asena isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009   #3
kebabaddict
Kıdemli Üye

Yazılar: 178
Pegasus'un 19 Sterlin olan bileti de sonuçta 90 Sterlin filan oluyor.Bence easyJet en ucuzu.Uygun zamanlamayla gidiş-dönüş bileti 40-50 Sterline alabiliyorsunuz.Ayrıca Luton'dan ve Gatwick'ten Londra'ya gelmek de zor değil.
kebabaddict isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009   #4
DeViL MaY CRy
Highgate Cemetery'de yatıyor...

Yazılar: 135
nasıl 59€ luk bilet o kadar yükseliyor anlamadım.

sadece 11€ ek ücret var.
DeViL MaY CRy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009   #5
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
bagajdan bindiriyolar.. ama easy jet de çokk alıyo ekstra kilo masrafı. ya valla bilmiyorum napıcam pegasusdan £65e aldım ama 25 kilo bagaj hakkı bende 2 tane devasa valiz var yerinden oynamıyor. uff..
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2009   #6
diyalektik
Üye

Alıntı:
DeViL MaY CRy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nasıl 59€ luk bilet o kadar yükseliyor anlamadım.

sadece 11€ ek ücret var.
arkadaşım sitesine gir bileti alıyomuş gibi işlem yap görürsün 59 11 daha 70 üsütne atm kartıyla alırsan ayrı kredi kartıyla alırsan ayrı fiyat çıkıyor ondanda koyuyor 4 strelin falan bide koltuk numarası falan yok diye biliyorum easy jette ama bu ocak ayı için geçerli sanıırm bu ay biletler pahalı diğer aylar easyjet avantajlı olabilir ama bu ay için bence değil birde thy demişler thyden önce rezervasyon yaptım 335 yty sonra baktım charter dedikleri uçuş gene thy ayit ama thy normal kalitesini vermiyeceğini düşünadüm ondan 243e pegasusdan aldım bence fiyat aynı olunca ben easyjeti tercih etmem pegasus varken ha 50 sterlin easy jet olur 100de pegasus anca öyle aynı fiyata ben pegasusu tercih ederim.ama onuda denicem şimdi ilk gidişim sonra bi ara onuda denerim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla pegasus easy jetten daha iyi gene tercih siizn

Konu diyalektik tarafından (07.01.2009 Saat 09:09 ) değiştirilmiştir.
Alt 07.01.2009   #7
diyalektik
Üye

birde anladığım kadarıyla bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla easyjette bagaj yada el çantası yada su bu gibi olsada ender sorunlar çıkabiliyor ikincisi arkadaş demişti uçak değil o planördiye dalga geçiyodu ama bunlar kulaktan dolma bilgiler test edilmiş deneyimle sabit değil anlıcağınız şimdi pegasusla gidiyorum tatile easyjettele dönebilirm o zaman yazarım deneyimleri
Alt 07.01.2009   #8
mavitebesir
Üye

Alıntı:
onrdta´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cidden abartiyorsunuz ya.2 tane devasa valiz diyor arkadas.Ne gerek var.Al sirt cantasi gel burda yok mu o getireceklerinden? Krali var...
onrdta ne yok mu nerde yok mu anlamadım ingiltereden tr ye temelli dönüyorum nasıl sırt çantasıyla döncem??
Alt 07.01.2009   #9
ultrAs
Kıdemli Üye

Yazılar: 108
easy jet fiyat oalrak avantajlı..ancak süreç nasıl işliyor.bileti nerden alıyon yada havaalanında check flan ettiriyon yanılmıyosam. bilgim yok bu konuda ..bilgisi olan yazarsa seviriniz.
ultrAs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2009   #10
mavitebesir
Üye

Alıntı:
ultrAs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
easy jet fiyat oalrak avantajlı..ancak süreç nasıl işliyor.bileti nerden alıyon yada havaalanında check flan ettiriyon yanılmıyosam. bilgim yok bu konuda ..bilgisi olan yazarsa seviriniz.
bileti netten alıyosun bütün biletleri aldıgın gibi, sonra o biletin cıktısını alıyosun bütün biletlerde oldugu gibi, sonra o cıktıyla havaalanında check-in e gidiyosun bütün ucuslarda oldugu gibi.. tek fark bazı ucuslarda biletinde koltuk numarası olmuyo kafana göre takılıyosun. bir de check-in "birazcık" yavaş işliyo. ben en son kendimi haremde sanmıştım çünkü aynı masadan hem tr hem de baska bi ülkenin check-in lerini yapıyolardı ama bizim uçuşun saati daha önceydi, adam çıkıp bagırmaya basladı kuyrukların arasında "tr yolcuları öne geçiiiiin" diye

Seçenekler
Stil