Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

Easyjet ile ilgili bikaç soru

Seçenekler Stil
Alt 17.06.2008   #1
hilmi005
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Easyjet ile ilgili bikaç soru

Arkadaşlar ben ay sonuna doğru ingiltereye gelicem easyjetle gitmeyi düşünüyorum ama bazı sorular var kafamda.İnternetten rezervasyon yaptık diyelim tel numarası yok bişey yok bunların sabiha gökçende standtan mı alacaz bileti uçuş zamanı nasıl olcak ve güvenilir mi? teşekkürler...
hilmi005 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2008   #2
frankymon
Üye

Yazılar: 75
Alıntı:
hilmi005´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben ay sonuna doğru ingiltereye gelicem easyjetle gitmeyi düşünüyorum ama bazı sorular var kafamda.İnternetten rezervasyon yaptık diyelim tel numarası yok bişey yok bunların sabiha gökçende standtan mı alacaz bileti uçuş zamanı nasıl olcak ve güvenilir mi? teşekkürler...
hilmi kardes easy jet te bilet yok ! internetten aldıgın zaman sana bir referans numarası veriliyor bu kagıdı printerdan cıkart pasaportla birlikte direkman check in e sonra da ucaga git cok kolay ve cok guvenilir (BENCE) Bu 6. ucusum su ana kadar ne ucakta nede dısında hicbir sorun yasamadım kısmetse 1 ay sonrada 7.olacak
frankymon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2008   #3
liana
Üye

Yazılar: 32
aynn katliyrm en basit yol bu hmde guvenlr bnce de bu yolu dene bn de ole geldm ..ve de bnm bldiim kdryla easy jetle gelemessn sadece thy ve brtsh... ile geleblrsnn:S:Semn deilm ama
liana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2008   #4
aslıaslı
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Easy jet ten nasıl memnun kaldınız anlamadım. Benim her defasında başıma bir iş geldi. Bir de su bile içsen parasını veriyosun. Bagj konusunda da hiç de söyledikleri gibi cömert değiller. Havaalanında yaşadıgım rezilliği bi ben bilirim bir de o an sıradaki diğer yolcular Check in den sonra uçağa gidiş yolunda da tam işkence ediyolar. Son geçişte neymiş efendim elimdeki herşey tek bir çanta içinde olmalıymış. Kol çantası bilgisayar ne varsa el bagajının içine tıkmaya çalışıyo millet. Üstüne oturarak valizini kapatmaya çalışan mı dersin, öndeki adamdan rica edip, sen gir çantanı karına ver sonra çık benim çantamı alıp tekrar gir diyenler mi dersin (böyle yapınca kabul ediyolar ) resmen rezalet!!! British Airways harika bence. Ne elindekine karışıyo ne valizinin içindekine. Yemekleri de harika içki ikramı var ve hepsi ücretsiz. Sanki İstanbul-İzmir arası yolculuk yapar gibi rahatsın. Uçakları çok büyük. Easy jetteki gibi yanındakiyle kucak kucaga gitmiyosun. Ayrıca ne sorunun olursa olsun telefonla kolayca ulaşıp derdini Türk yetkililere anlatabiliyosun. Sen anlatamazsan TR deki ailen arayıp görüşüyo. Easy jet te böyle bi şans yok. Arayabilecegin tel no var ama ingilizcen yeterli degilse anlaşamazsın. Son olarak bilet tarihini easy jet de değiştirmeye kalkarsan neredeyse bi bilet parası daha ödemek zorunda bırakılıyosun. THY de gayet iyi bence ama easy jet bir daha asla...
aslıaslı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2008   #5
goborto
Üye

Yazılar: 86
bence o paraya gayet iyi otobusun ucan versiyonu bide ikram olayi yokk yakinda wc ye de para keserlerse sasmamak lazim ama bence ucuz uculasiii sirketttt
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2008   #6
liana
Üye

Yazılar: 32
bnm bagajm ilk seferde 32 2.seferde 30 kg idi ama easy jet saolsnn gayet comert tipara vermedm .ki kg limitim 23 tu
liana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #7
hazarulku
Çaylak Üye

Yazılar: 8
cc

Alıntı:
aslıaslı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Easy jet ten nasıl memnun kaldınız anlamadım. Benim her defasında başıma bir iş geldi. Bir de su bile içsen parasını veriyosun. Bagj konusunda da hiç de söyledikleri gibi cömert değiller. Havaalanında yaşadıgım rezilliği bi ben bilirim bir de o an sıradaki diğer yolcular Check in den sonra uçağa gidiş yolunda da tam işkence ediyolar. Son geçişte neymiş efendim elimdeki herşey tek bir çanta içinde olmalıymış. Kol çantası bilgisayar ne varsa el bagajının içine tıkmaya çalışıyo millet. Üstüne oturarak valizini kapatmaya çalışan mı dersin, öndeki adamdan rica edip, sen gir çantanı karına ver sonra çık benim çantamı alıp tekrar gir diyenler mi dersin (böyle yapınca kabul ediyolar ) resmen rezalet!!! British Airways harika bence. Ne elindekine karışıyo ne valizinin içindekine. Yemekleri de harika içki ikramı var ve hepsi ücretsiz. Sanki İstanbul-İzmir arası yolculuk yapar gibi rahatsın. Uçakları çok büyük. Easy jetteki gibi yanındakiyle kucak kucaga gitmiyosun. Ayrıca ne sorunun olursa olsun telefonla kolayca ulaşıp derdini Türk yetkililere anlatabiliyosun. Sen anlatamazsan TR deki ailen arayıp görüşüyo. Easy jet te böyle bi şans yok. Arayabilecegin tel no var ama ingilizcen yeterli degilse anlaşamazsın. Son olarak bilet tarihini easy jet de değiştirmeye kalkarsan neredeyse bi bilet parası daha ödemek zorunda bırakılıyosun. THY de gayet iyi bence ama easy jet bir daha asla...
babanın 200 300 poundu varsa britishe thy ye verecek verme o zaman easyjete 90 100 pound
hazarulku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #8
gulsenerdal
Çaylak Üye

Yazılar: 13
merhaba

arkadaşlar ben eylül birinde 251 siterline pegasusta (en uygun ücret)yer ayırrtım.ama pegasusla uçan varmı nasıl şartlar biliorsanız paylaşırmısınız??
gulsenerdal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2008   #9
abilag
Çaylak Üye

Yazılar: 14
Alıntı:
gulsenerdal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben eylül birinde 251 siterline pegasusta (en uygun ücret)yer ayırrtım.ama pegasusla uçan varmı nasıl şartlar biliorsanız paylaşırmısınız??
Pegasus'da bagaj ağırlığına dikkat etmelisin. 25 kg idi sanıyorum. Onu geçersen -ki ben geçtim- 50 YTL ödüyorsun. Pratik yol: Uçağa birlikte bineceğin çantana ağır malzemeleri koyarak bagajdan kg tasarrufuna gidebilirsin.
abilag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2008   #10
gulsenerdal
Çaylak Üye

Yazılar: 13
heheh bende öle düşündüm sırt çantama biras daha ağır şeyleri alıcam..onda ağırlık kısıtlaması yoktur herhalde ya peki bişi daha sorucam sıvı ürünler getirebiliyormuyuz krem, du jeli, parfüm v.s bunlar yasak diye duydum çok şaşırdım...
gulsenerdal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil