Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

EasyJet Bagaj Kesin Çözüm :)

Seçenekler Stil
Alt 26.07.2010   #1
kpazen
Üye

Yazılar: 90
EasyJet Bagaj Kesin Çözüm :)

Arkadaşlar EasyJet'in bagaj sorunu ile alakalı kesin çözüme ulaşmış bulunuyoruz.

Müşteri hizmetlerine attıgım mesaja cevap verdiler, verilen cevabı aynen yazıyorum;

"Thank you for contacting us.

I am sorry for responding late to your e-mail.

I would like to inform you that a passenger car carry up to eight bags. The free baggage allowance for one passenger is 20 kilos. Therefore, I can confirm that your free baggage allowance is 20 kilos.

However, if you want to carry more than 20 kilos, you need to pay the excess weight charges which is £10 per additional kilo, which is payable at the sales desk.

For any further queries on the baggage, I have explained our baggage policy below:

Every item of the standard checked-in ('hold') baggage will incur a fee. The applicable online fee will be displayed at the time of booking baggage (whether during or after booking your flight). Alternatively, you may choose to pay a higher charge at the airport. You will be advised of this charge at the airport. The payment of the fee provides you with an aggregate allowance of 20 kilos across all pieces of hold baggage. This may only be increased by payment of excess weight charges. The excess luggage charge is £10 per additional kilo, which is payable at the sales desk.

However, if you pay for the hold luggage over the phone the charge is £9 per bag and passenger. If you pay at the airport, the charge is £18 per bag and passenger.

Please note that the weight allowance is not per item, but for all the luggage you want to check in. You cannot take more than 8 items of hold luggage per passenger.

I have included a link below to more information on our baggage policy:

http://www.easyjet.com/EN/Book/regulations.html#baggage

You are a valued customer and we look forward to serving you in the future.

I do hope I have been able to answer your question fully. To update your query please reply to this e-mail and we will be happy to assist you further.

Yours sincerely"

Soru olarak, ben Siteden tanesi 11 euro'dan 2 adet bagaj satın aldım. bu 2X20 =40 kg mı demek oluyor diye sormustum.
kpazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2010   #2
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Bkz. Eşeğin Kulağına Su Kaçırmak....
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2010   #3
kpazen
Üye

demekki ben 2. 11 euro 'yu sadece 20 kg'lık bagajımı 2ye ayırabilmek için ödedim. nekadar mükemmel bir uygulama.
Alt 27.07.2010   #4
aysinnn
Çaylak Üye

Yazılar: 12
yani 2.bagaj ın için ayrıca kilo başı para ödemek zorundasın deilmi yanlış anlamadm ben 6austosta easyjetle ingiltereye gidicem bu konuda teredütüm vardı cok saol yardımcı oldun..
aysinnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2010   #5
kpazen
Üye

Aynen öyle. bir kişi en fazla 20 kg götürebiliyor. sitesinde online olarak alınan 2. bagaj sadece o 20 kg'ı 2 parçaya ayırmaya yarıyor fazla goturmek isteyenler kg bası para odemek zorunda.
Alt 28.07.2010   #6
teo55
Üye

Yazılar: 43
eğer kilonuz fazla değilse havalanındaki çocuğu kafalamaya bakın.sağolsun bana yardımcı oldu.4 kilo fazlam vardı.biraz yalvar yakar geç hadi dedi.ama kibar olun ve biraz acındırın kendinizi derim,öğrenciyim abi zaten zor gidiyorum falan gibi.bir de ricada bulunun.münakaşa ya girer tarz da sakın iletişime geçmeyin.umarım herşey istediğiniz gibi olur.come here
teo55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil