Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

EASY JET - Bagajsiz yolcunun el bagaji olur mu?

Seçenekler Stil
Alt 18.02.2009   #1
uskudar33
Üye

Yazılar: 50
EASY JET - Bagajsiz yolcunun el bagaji olur mu?

Arkadaslar merhaba;
Luton'dan Sabiha Gokcen'e gidis donus biletim var Easy Jet ile. Bagaj secenegini cikarttim daha az odemek icin. Kayitli bagajim yok ama yanima sirt cantami alabilir miyim? Kimi arkadaslar el bagajina da ekstra para almaya baslamislar diyor kimileri de ben nerdeyse 15 kilo tasidim yanimda, bir sey olmadi diyor.
Bu konuda tam bilgisi olan yardim edebilir mi? Tesekkurler.
uskudar33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2009   #2
ercman
Üye

Yazılar: 78
Alıntı:
uskudar33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar merhaba;
Luton'dan Sabiha Gokcen'e gidis donus biletim var Easy Jet ile. Bagaj secenegini cikarttim daha az odemek icin. Kayitli bagajim yok ama yanima sirt cantami alabilir miyim? Kimi arkadaslar el bagajina da ekstra para almaya baslamislar diyor kimileri de ben nerdeyse 15 kilo tasidim yanimda, bir sey olmadi diyor.
Bu konuda tam bilgisi olan yardim edebilir mi? Tesekkurler.
El bagajına zaten bir şey yapıştırmıyorlar. Onu gösterme istersen Check-in sırasında. Ama illa sorayım diyorsan yine bir şey olmaz bence. Çünkü sen 20 kiloluk bagaja para ödüyorsun zaten el bagajına değil..
ercman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2009   #3
uskudar33
Üye

Yazılar: 50
Tesekkurler...
Peki bu konuda yakin zamanda deneyimi olan var mi arkadaslar?
uskudar33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2009   #4
ercman
Üye

Yazılar: 78
Alıntı:
uskudar33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tesekkurler...
Peki bu konuda yakin zamanda deneyimi olan var mi arkadaslar?
ben gelirken sadece normal bagaja baktılar. El bagajına bakmadılar bile.( 22 gün önce)
ercman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2009   #5
copcopyener
Kıdemli Üye

Yazılar: 146
easy bagaj?

Merhaba arkadaşlar ben de easy jetle yolculuk edicem ilk defa ylnz bagaj kaydı yaptırmadım.yanıma elbagajı alıp almamakta çok kararsızım.alabilirsem çok iyi olur ama bide ondan para isterlerse hiç iyi olmaz.bilen varsa yardmcı olurs menun olurum.
copcopyener isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2009   #6
peroN
Kıdemli Üye

bagaj kaydı yaptırmadıysan, bavul alma hakkını kaybediyorsun. Ama el bagajı alma hakkın elbette ki var. Lakin sadece bir çanta olmalı elinde.. Sırt çantası yahut bayanların el çantası yahut (sitede belirtilen ebatlara uygun) küçük bir bavul.. Eşya götürmeyi düşünmüyorsan, bir sırt çantası al git derim.. Ben öyle yapmıştım Lakin bu bavul uçak içine gireceğinden kremdi, içecekti vs. koymaya kalkışmayın

Ek bilgi olsun:
Bagajın (yani büyük bavulun) ücreti £7,5 pound idi en son.. gidiş-dönüş için ayrı kesemediğinizden £15 ediyor toplam..

Konu peroN tarafından (26.05.2009 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.
peroN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2009   #7
copcopyener
Kıdemli Üye

Alıntı:
peroN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bagaj kaydı yaptırmadıysan, bavul alma hakkını kaybediyorsun. Ama el bagajı alma hakkın elbette ki var. Lakin sadece bir çanta olmalı elinde.. Sırt çantası yahut bayanların el çantası yahut (sitede belirtilen ebatlara uygun) küçük bir bavul.. Eşya götürmeyi düşünmüyorsan, bir sırt çantası al git derim.. Ben öyle yapmıştım Lakin bu bavul uçak içine gireceğinden kremdi, içecekti vs. koymaya kalkışmayın

Ek bilgi olsun:
Bagajın (yani büyük bavulun) ücreti £7,5 pound idi en son.. gidiş-dönüş için ayrı kesemediğinizden £15 ediyor toplam..
ben de sadece bi sırt çantası almak istiyodum.eğer buna bi ücret istemiolarsa alacaktım.Götürebilirilm yani.Çok iyi oldu.çok teşekkürler
Alt 27.05.2009   #8
peroN
Kıdemli Üye

evet huzurla götürebilirsin ayrıca tartmıyorlar da.. ama dediğim gibi içine koyduklarına dikkat et, gözünün önünde çöpe atıyorlar da hayırlı yolculuklar arkadaşım.
Alt 29.05.2009   #9
copcopyener
Kıdemli Üye

Alıntı:
peroN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet huzurla götürebilirsin ayrıca tartmıyorlar da.. ama dediğim gibi içine koyduklarına dikkat et, gözünün önünde çöpe atıyorlar da hayırlı yolculuklar arkadaşım.
Scuk falan getiremicez yani çok saol yaardımın için..
Alt 31.05.2009   #10
peroN
Kıdemli Üye

haha sucuk, peynir, parfüm, krem.. tabiki götürebilirsin, ama havaalanı girişine kadar :P

Seçenekler
Stil