merhabalar
easy jetle uçmasak bile easybus servisi kullanabiliyor muyuz?ben londradan stansted'e easy bus'ın coach servisi ile gitmek istiyorum..kullanan var mı?herhangi bir sorun yaşadınız mı?hangi noktalardan binmek avantajlı olacaktır?(wood green de yaşıyorum -bazıları için cennet olma ihtimali olan ama bana cehennem gibi gelen bölge )buradan ulaşım için easy!way nedir?
bilgi dönerseniz mutlu olurum..teşekkürler
Gatwick Havalimanı-Fulham arasında hem gidiş hemde dönüş yolunda Easybus servisini kullandım. Erken rezervasyonla gayet uygun fiyatlarla bulunabilen, kararlı bir servis sunuyor.
Sizin bölgenizi kullanmadığım için yorum yapamayacağım ancak genel deneyiyim olumlu yönde.
luton a veya lutondan londraya ise yariyor - finchley road olsun baker st. olsun buralarda duruyor.
her havayolunun musterisi binebilir.
wood green Londra nin liberal ,dinamik ,metropol ruhu ile bagdasmayan hatta sehir kulturunu bile tam oturtamamis bir bolge , ama cennet olarak siniflandirildi ise mutlaka bir sebebi vardir.
Easybus için 2 sterlin sadece çok erken rezervasyon yaptırırsanız, talebin olmadığı bir zaman diliminde ve sadece birkaç koltuk için gerçekleşebilir. Onun dışında 7 sterlin gayet normal bir rakamdır.
Uçaktan inip Easybus acentesine giderseniz muhtemelen yer kalmışsa 8.5 sterlin gibi bir rakama bilet alabilir. Araç kalkmadan direk sürücü ile konuşursanız 10 sterlin'e alabilirsiniz.
Easybus için 2 sterlin sadece çok erken rezervasyon yaptırırsanız, talebin olmadığı bir zaman diliminde ve sadece birkaç koltuk için gerçekleşebilir. Onun dışında 7 sterlin gayet normal bir rakamdır.
Uçaktan inip Easybus acentesine giderseniz muhtemelen yer kalmışsa 8.5 sterlin gibi bir rakama bilet alabilir. Araç kalkmadan direk sürücü ile konuşursanız 10 sterlin'e alabilirsiniz.
Teşekkürler, peki bunlar expresmi gidiyor yani hiç durmadan ?