merhabalar
Türkiye'ye dönüs icin uygun ucus seceneklerı arastırıyorum stansted-sabiha gokceni tercih edecegım sanırım..bu güzergahta ucan thy -pegasus ve easy jet uclemesinden easy jetin en makul fiyatta oldugunu goruyorum..aradaki fiyat farkıyla da artık bir iki hediye götürürüm diye planlıyorum..
yalnız easy jette kafamı karıştıran ve cevabından tam olarak emin olamadıgım bir sorum var ,easy jet sadece ucagın icerisine alınabilecek kucuk el bagajına izin veriyor ,onun haricinde tüm havayollarında standart olarak ucrete dahil olan buyuk valizimiz icin mutlaka internetten bagaj tercih edip 9 pound ödememiz gerekiyor dogru mudur?yani standart bir uygulama olan bagaj bu havayolu ucuz oldugundan ekstraya mı geliyor..
ve ayrıca wood green -stansted icin en ucuz en güvenli ulasım yolu hakkında bilgisi olan da donerse memnun olurum..herkese bol sans...
butun ingiltereye ucan low cost havayollarında bagaj extra odersiniz ikramlara odediginiz gibi yoksa hava alanında sizden fazlasıyla tahsil ederler thomson 20 pound alıyor mesela bavula gidis -donuse.easy jeti tavsiye ederim simdiye kadar bir problem yasamadım yaptıgım 3 ucusta.
butun ingiltereye ucan low cost havayollarında bagaj extra odersiniz ikramlara odediginiz gibi yoksa hava alanında sizden fazlasıyla tahsil ederler thomson 20 pound alıyor mesela bavula gidis -donuse.easy jeti tavsiye ederim simdiye kadar bir problem yasamadım yaptıgım 3 ucusta.
teşekkürler cevabınız için..
Bu arada nereden aklımda kaldıysa stansted-sabiha gökcen yazmısım.Luton-sabiha gökcen demeliydim..acaba wood greenden sabah 9 ucagına yetismem icin nasıl hareket etmem gerekir ,bilgisi olan var mı..tşk..