Seçenekler Stil
Alt 25.04.2008   #1
zzzppp
Çaylak Üye

Yazılar: 18
dış ticaret kursu

arkadaşlar londrada ucuz yollu katılabilceğim dış ticaret kursu biliyor musunuz 2 mayısta 7 aylıgına londrada olacağım bu donem içinde boyle bir kursa kaydolmak istiyorum bildiginiz boyle bir kurs var mı
zzzppp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2008   #2
canbaglayan
Üye

Yazılar: 32
bu çok önemli ben türkiyede iktisat okudum aynı zamqanda açık ö dış tic okuyorum 10 ağustosta londradayım mbilgi veren olursa sewinirim
canbaglayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2008   #3
klan0232
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Diş Tic:kursu

Ben Yorktrade Istanbul Sisli Subesine Gittim Bu Yil, Hic Tasiye Etmem çok Ustun Koru Ders Anlatiyorlaar
klan0232 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2008   #4
rose-rose
Üye

Yazılar: 67
Alıntı:
klan0232´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Yorktrade Istanbul Sisli Subesine Gittim Bu Yil, Hic Tasiye Etmem çok Ustun Koru Ders Anlatiyorlaar

dış ticaret ve ab mezunuyum. bende gitmeyi düşünüyorum o kursa. izmirden 2 arkadşım gitti onlar memnundular:S kurs 2 ay filanmış.ben daha sonra gidicem ama şuan bir arkadaşım gitmeyi düşünüyor. ne yönden memnun değildin biraz bilgi verirmisin?
rose-rose isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2009   #5
zeynepmihci
Çaylak Üye

Merhaba,
Son dönemlerde benim de ilgimi çekiyor dış ticaret.özelliklik e-ticaret...izmirde birkaç kurs var fakat ders saatleri ve fiyatları farklılık gösteriyor.40 saat eğitim veren de var 86 saat veren de var.150 yl ye veren de var,1400 tl ye veren de var.kafam çok karıştı..bunun olması gereken ders saati ve ücreti nedir?biraz bilgi verir misiniz?
teşekkürler
zeynep
zeynepmihci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2009   #6
lake-sun
Çaylak Üye

merhaba arkadaslar ben de yurt dışında buyuk olasılıkla da ıngıltere de bir dış tıcaret kusuna gıtmeyı dusunuyorum kısa bır donem ıcın bılgısı olan varmıdır bu yurt dısı tıcarı kurslarla ilgili...fiyatlar masraflar falan..
lake-sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009   #7
özdemir
Çaylak Üye

Exclamation ??

türkiyedeki ış ticaret kursları tam bir rezalettir ve insanları kandırmaktadırlar.dış ticaret onların söylediği kadar kolay değildir ve verdikleri eğitimle aldıkları parayı haketmemektedirler.bunları o kurslara giden biri olarak söylüyorum.peki hangi kursa gitmeli?o kurstan yeni mezun olanlara FCO,NCNDA,BCL nedir diye sorun ve eğer cevap verebiliyorlarsa o kursa gidin.merak ettikleriniz olursa kurslar ve dış ticaretle ilgili bana meaj atarak sorabilirsiniz.elimden geldiğince yardımcı olurum.
özdemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2010   #8
maximus983
Üye

Yazılar: 56
Alıntı:
özdemir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
türkiyedeki ış ticaret kursları tam bir rezalettir ve insanları kandırmaktadırlar.dış ticaret onların söylediği kadar kolay değildir ve verdikleri eğitimle aldıkları parayı haketmemektedirler.bunları o kurslara giden biri olarak söylüyorum.peki hangi kursa gitmeli?o kurstan yeni mezun olanlara FCO,NCNDA,BCL nedir diye sorun ve eğer cevap verebiliyorlarsa o kursa gidin.merak ettikleriniz olursa kurslar ve dış ticaretle ilgili bana meaj atarak sorabilirsiniz.elimden geldiğince yardımcı olurum.
Sana ozelden mesaj attım bana bılgı verebılırsen sevınırım arkadasım
maximus983 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil