arkadaşlar londrada ucuz yollu katılabilceğim dış ticaret kursu biliyor musunuz 2 mayısta 7 aylıgına londrada olacağım bu donem içinde boyle bir kursa kaydolmak istiyorum bildiginiz boyle bir kurs var mı
Ben Yorktrade Istanbul Sisli Subesine Gittim Bu Yil, Hic Tasiye Etmem çok Ustun Koru Ders Anlatiyorlaar
dış ticaret ve ab mezunuyum. bende gitmeyi düşünüyorum o kursa. izmirden 2 arkadşım gitti onlar memnundular:S kurs 2 ay filanmış.ben daha sonra gidicem ama şuan bir arkadaşım gitmeyi düşünüyor. ne yönden memnun değildin biraz bilgi verirmisin?
Merhaba,
Son dönemlerde benim de ilgimi çekiyor dış ticaret.özelliklik e-ticaret...izmirde birkaç kurs var fakat ders saatleri ve fiyatları farklılık gösteriyor.40 saat eğitim veren de var 86 saat veren de var.150 yl ye veren de var,1400 tl ye veren de var.kafam çok karıştı..bunun olması gereken ders saati ve ücreti nedir?biraz bilgi verir misiniz?
teşekkürler
zeynep
merhaba arkadaslar ben de yurt dışında buyuk olasılıkla da ıngıltere de bir dış tıcaret kusuna gıtmeyı dusunuyorum kısa bır donem ıcın bılgısı olan varmıdır bu yurt dısı tıcarı kurslarla ilgili...fiyatlar masraflar falan..
türkiyedeki ış ticaret kursları tam bir rezalettir ve insanları kandırmaktadırlar.dış ticaret onların söylediği kadar kolay değildir ve verdikleri eğitimle aldıkları parayı haketmemektedirler.bunları o kurslara giden biri olarak söylüyorum.peki hangi kursa gitmeli?o kurstan yeni mezun olanlara FCO,NCNDA,BCL nedir diye sorun ve eğer cevap verebiliyorlarsa o kursa gidin.merak ettikleriniz olursa kurslar ve dış ticaretle ilgili bana meaj atarak sorabilirsiniz.elimden geldiğince yardımcı olurum.
türkiyedeki ış ticaret kursları tam bir rezalettir ve insanları kandırmaktadırlar.dış ticaret onların söylediği kadar kolay değildir ve verdikleri eğitimle aldıkları parayı haketmemektedirler.bunları o kurslara giden biri olarak söylüyorum.peki hangi kursa gitmeli?o kurstan yeni mezun olanlara FCO,NCNDA,BCL nedir diye sorun ve eğer cevap verebiliyorlarsa o kursa gidin.merak ettikleriniz olursa kurslar ve dış ticaretle ilgili bana meaj atarak sorabilirsiniz.elimden geldiğince yardımcı olurum.
Sana ozelden mesaj attım bana bılgı verebılırsen sevınırım arkadasım