Merhaba arkadaşlar.Ben yeni makina müh bitirdim.İngilterede bu işi yapma şansım nedir?Çifte vatandaşlığım var ama diploma orda eşdeğerlik görürmü bilmiorum yada görülmesi için ne yapmalıyım??
Not: Diplomayala birlikte ingilizce açıklamada aldım yani derslerin adı, kredileri, içerikleri, başarı durumları vs. Bu ekin faydası olurmu şimdiden teşekkür ettim.
Merhaba arkadaşlar.Ben yeni makina müh bitirdim.İngilterede bu işi yapma şansım nedir?Çifte vatandaşlığım var ama diploma orda eşdeğerlik görürmü bilmiorum yada görülmesi için ne yapmalıyım??
Not: Diplomayala birlikte ingilizce açıklamada aldım yani derslerin adı, kredileri, içerikleri, başarı durumları vs. Bu ekin faydası olurmu şimdiden teşekkür ettim.
Oncelikle hangi okuldan mezunsun Ingilizce seviyen nedir, Bolumunu ne uzerine bitirdin. bunlari bir soyle. Damdan duser gibi mezun oldum is ariyorum. Burda senin ne uzerine experience oldugun onemli. Makina ama is makinalarimi yoksa talasli imalatmi. nedir? ona gore is aramalisin internette bir suru is ilani sitesi var ve hicbiri demiyorki makina muhendisi, adam yaziyor mechanical engineer skill drilling engineering.
buda makina muhendisligi ama bransin nedir. okul denkligi konusunda arkadasin verdigi link bende baska bir adres bilmiyorum. diplomani gonderiyorsun onlar senin denkligin ile ilgili bilgileri gonderiyorlar. uzun bir surec degil 10 gunde evine geliyor tum bilgi. bende gondermistim.
diyelim ki yukarıda söylenilen siteden transcript i gönderdik onlar da 10 gün sonra geri döndü,alınan dersler ordaki okullara göre eksik çıktı yani bi kaç ders az alınmış türkiyede,o zaman ne yaparak tamamlanabiliyo,veya tamamlanabiliyo mu,arkadaşım fce diye bi şeyden bahsetti,bu sınav gibi şeyle de kendi alanında iş bulmak mümkün mü?yoksa bütün bunların hepsi hayal,ordan master yaparak etiketi arttırmak o şekilde arayışa geçmek daha mı mantıklı...