Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

Diploma Denkliği ve iş bulma konusunda bi yardım

Seçenekler Stil
Alt 18.09.2009   #1
Machineer
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Diploma Denkliği ve iş bulma konusunda bi yardım

Merhaba arkadaşlar.Ben yeni makina müh bitirdim.İngilterede bu işi yapma şansım nedir?Çifte vatandaşlığım var ama diploma orda eşdeğerlik görürmü bilmiorum yada görülmesi için ne yapmalıyım??

Not: Diplomayala birlikte ingilizce açıklamada aldım yani derslerin adı, kredileri, içerikleri, başarı durumları vs. Bu ekin faydası olurmu şimdiden teşekkür ettim.
Machineer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2009   #2
sonay
Çaylak Üye

Yazılar: 3
bu konuda sana yardimci olabiliriz.msn adresimi kayit et. [email]sonay2121@live.co.uk[/email]
sonay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.10.2009   #3
kerem
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Alıntı:
Machineer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar.Ben yeni makina müh bitirdim.İngilterede bu işi yapma şansım nedir?Çifte vatandaşlığım var ama diploma orda eşdeğerlik görürmü bilmiorum yada görülmesi için ne yapmalıyım??

Not: Diplomayala birlikte ingilizce açıklamada aldım yani derslerin adı, kredileri, içerikleri, başarı durumları vs. Bu ekin faydası olurmu şimdiden teşekkür ettim.
www.naric.org.uk

adresine bakmanı tavsiye ederim..
kerem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2009   #4
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Oncelikle hangi okuldan mezunsun Ingilizce seviyen nedir, Bolumunu ne uzerine bitirdin. bunlari bir soyle. Damdan duser gibi mezun oldum is ariyorum. Burda senin ne uzerine experience oldugun onemli. Makina ama is makinalarimi yoksa talasli imalatmi. nedir? ona gore is aramalisin internette bir suru is ilani sitesi var ve hicbiri demiyorki makina muhendisi, adam yaziyor mechanical engineer skill drilling engineering.

buda makina muhendisligi ama bransin nedir. okul denkligi konusunda arkadasin verdigi link bende baska bir adres bilmiyorum. diplomani gonderiyorsun onlar senin denkligin ile ilgili bilgileri gonderiyorlar. uzun bir surec degil 10 gunde evine geliyor tum bilgi. bende gondermistim.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009   #5
Dragunov
Çaylak Üye

Yazılar: 3
diyelim ki yukarıda söylenilen siteden transcript i gönderdik onlar da 10 gün sonra geri döndü,alınan dersler ordaki okullara göre eksik çıktı yani bi kaç ders az alınmış türkiyede,o zaman ne yaparak tamamlanabiliyo,veya tamamlanabiliyo mu,arkadaşım fce diye bi şeyden bahsetti,bu sınav gibi şeyle de kendi alanında iş bulmak mümkün mü?yoksa bütün bunların hepsi hayal,ordan master yaparak etiketi arttırmak o şekilde arayışa geçmek daha mı mantıklı...
Dragunov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil