merhaba arkadaslar ben tofl sinavlari gibi sinavlara girmeden universiteye gecis yapabilecegim dil okulu ariyorum biliyormusunuz yardimlarinizi bekliyorum...
"yabanci ogrenci" statusuyle basvurdugunuz hic bir okula gecerli bir toefl ya da ielts skoru olmadan devam edemezsiniz. abd, oturma ve calisma izni bulunan yabancilar icin bir duzenlemeye sahip. dil egitiminin uzerine ingilizce destekli bir kolej egitimi alabilir ve boylece universiteye devam edebilirsiniz. ingiltere de vatandasi olan yabancilar icin bir gecis programi dusunmustur muhtemelen. ama bu ulkelerin vatandasi olmak icin de belli bir duzeyin uzerinde ingilizce bilgisi gerekir.
IELTS ve TOEFL gibi hadiselerle uğraşmayan ( üniv. kabul edilmek için mevcut okullarınızdan dil sevinizi belirten bir metin ve kabul edilmeden önce şahsınıza gönderilen online dil testi- yabancı öğrencilere hazırlık zorunludur) yüce üniversite birleşik devletler sınırlarında bulunmaktadır. Çok iyi burslar veren ve türkiyede de oldukça popüler sayılan üniversitenin adı.. California Universty...
dipnot..bu üniversite dünyanın en iyi sinema tv program vs..enstitüsüne sahip olmakla beraber..Öğrenci milliyetleri genellikle hintli-macar-portekiz-yunan-yahudi kökenli zenciler falan falan sadece totalin %5 i amerikandır..
Bu bilgileri veren londradaki sinema okulundan ca 'ya geçen şahıstır.