İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 10.07.2007   #1
birdirbir
Çaylak Üye

Yazılar: 27
dil okulu

arkadaşlar öncelikle selamlar.

1981 doğumluyum. bilgisayarlı muhasebe bitirdikten sonra açık öğretim fakultesi işletme bölümünden lisans tamamladım ve yenice mezun oldum. malum mezunu olduğum okullar iyi bir iş bulabilmem için yeterli değil vede ingilizcemi geliştirdiğim taktirde iyi bir iş sahibi olabileceğimi düşünüyorum. ingiltereye gidip ingilizceyi orada öğrenmek istiyorum. (en az 6 ay) bunu kafaya koydum.

bu aracı şirketlerin 2 tanesiyle görüştüm londrada bana göre fiyatı uygun bikaç okul buldum.

fakat bana sanki sorun çıkacakmış gibi geliyor. vize başvurusunda bulunduğumda mezunu olduğum okullar ve yaşım bir problem olurmu? bir çok kişiyle görüştüm onların bana dedikleri tek şey önemli olanın para olduğu.

vizeye başvurduğumda konsolosluktan beni yüzyüze görüşmeye çağıracaklarmı? farzet çağırdılar bana ne gibi sorular soracaklar? benim şuanki ingilizce seviyem oldukça kötü bu bir dezavantajmıdır?

izmirde yaşıyorum. sizin tavsiye edeceğiniz aracı şirketler varmı?
birdirbir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
canım kardesim bu sorularının hepsinin yanıtı forumdaki cesitli konularda yazıyo bi goz atıver once. cunku bunlara yeniden cevap yazarsam forumu yeniden yazmamla bir farkı olmaz.

oncelikle inglizcen dandikse ve mali durumun yetersizse hic londraya gelme. okullar ucuz ama geriye kalan hersey pahalı. londrada 6 ay inglizce kursunla bisey olmaz niye burda heryer turk cunku. yavas ilerliycek ingilizcen. en az 1 yıl gel ki calısma iznin olsun bide biseyler ogren. 6 ayda ne olur kral konusursun yani gunluk ingilizceyi falan. ama is ingilizcesi yada gecerli bir ingilizce duzeyine ulasamazsın. egitimin itibariylede kurumsal yerlere basvuracaksın tahminime gore o 6 aylık ingilizce de sana oralar icin yetmez cunku onlar belge ister.
ama hep soyledigim birsey var ve bunu sonuna kadar savunuyorum ingilizce ogrenemeye yurt dısına cıkacaksan turkiyede en az upper olacaksın buraya gelince de tahmini me gore ya intermediate yada pre-intermediate baslarsın iste o zaman burdaki 6 aylık egitim turkiye de senin ii bir ise girmen icin yardımcı olur. bi de yas felan dert etme parası olan geliyo. burda her yer turk.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2007   #3
birdirbir
Çaylak Üye

Yazılar: 27
malvern house nasıl bir okul? bilgisi olan varmı arkadaşlar?
birdirbir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2007   #4
elone79
Çaylak Üye

Yazılar: 14
merhaba,
11 hazirandan beri Malvern House upper sinifina devam ediyorum.Okuldan ve hocalardan oldukca memnunum.
Yakın bır arkadasım 7 aydır aynı okula devam edıyor ve o da aynı sekılde cok memnun.
Okul ile ilgili özellıkle merak etıgınız bışey varsa cevaplayabilirim.
hoşçakalın
elone79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2009   #5
hesse
Çaylak Üye

Yazılar: 4
arkadaşım geröekten memnunuö diyosan bu okulu düşünücem her seyive için aynımı eğitim gerçekten güzelmi hocalar ingilizmi ve eğitimliler mi_ cvp veririsen sevinirim
hesse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil